Rajan Rejnolds: Osećam se kao da sam na sopstvenoj sahrani (FOTO)

08.12.2022

11:15

0

Godinama sam ovo izbegavao ali evo nas ovde, izjavio je poznati glumac

Rajan Rejnolds: Osećam se kao da sam na sopstvenoj sahrani (FOTO)
Rajan Rejnolds - Copyright Profimedia

Rajan Rejnolds, glumac, producent, scenarista i preduzetnik primio je sinoć na posebnoj svečanosti nagradu “People’s Icon Award”. On je ovu nagradu dobio za doprinos u industriji zabave u proteklih 30 godina.

- Osećam se kao da sam na sopstvenoj sahrani samo što moram da odem sa nje. Prepostavljam da ispunjavam uslove za ovakvu vrstu "ikone". Godinama sam to izbegavao ali evo nas ovde večeras - našalio se na svoj račun Rajan Rejnolds.

Profimedia
Rajan Rejnolds

Lista od koje počinje sve i na kojoj se završava sve

Ni ovog puta nije izostavio priliku da se zahvali svojoj porodici od "koje počinje i na kojoj se završava lista onima kojima treba zahvaliti".

Primajući nagradu na sceni pomenuo je mamu i tri brata, kao i pokojnog oca koji je preminuo 2015. godine.

- Kada bi mogao da vidi šta se dešava ne bi baš bio impresioniran. Najviše bi bio srećan sa svoje tri unuke - rekao je Rejnolds u emotivnom govoru.

Profimedia
Rajan Rejnolds

Kauč za dremanje

Naravno ni ovog puta nije izostavio svoju suprugu glumicu Blejk Lavli.

- Uskoro dolazi i četvrto dete, ako se to dogodi večeras zatražiću kauč ovde, da malo odspavam.. ali devojke, Blejk, vi ste moje sve, moje scre, moja nada i sreća.

Često se šalim da me moja porodica iscrpljuje ali u stvarnosti mi dajete mnogo više snage nego što jedan muškarac može da zasluži - rekao je Rejnolds.

Profimedia
Ceremonija dodela nagrada

Pored Rejnoldsa nagrade su dodeljene i u kategorijama za najbolji film koju je osvojio film "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila".

Nagradu za najbolji akcioni film osvojio je "Top Gan: Maverik". Nagradu za najbolju dramsku seriju osvojio je "Uvod u anatomiju", a Elen Pompeo za najbolju TV zvezdu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike