Novi favorit za ulogu Džejmsa Bonda: Idealan, ali sa mrljom u karijeri (FOTO)

03.01.2023

18:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Trenutno je najveći favorit, ali postoji problem

Novi favorit za ulogu Džejmsa Bonda: Idealan, ali sa mrljom u karijeri (FOTO)
Danijel Krejg - Copyright Profimedia

Glumac iz popularne Netfliksove serije „Emili u Parizu“, Lisjen Laviskont, mogao bi da bude sledeći Džejms Bond. Kako navodi Daily Mail, Britanac je zapao za oko producentkinji Barbari Brokoli, koja ima prava na franšizu filmova o agentu 007, a trenutno je on, najveći favorit.

Laviskont se proslavio ulogom u seriji „Emili u Parizu“, a navodno mu je upravo taj posao pomogao da uđe u najuži izbor za novog Bonda.

Profimedia
 

- Laviskont ima sve potrebno za ovu ulogu. Izuzetno je talentovan glumac, veoma dobro izgleda, a u poslednjih 18 meseci dobio je gomilu obožavalaca zbog svoje uloge u „Emili u Parizu“. Ljudi koji rade na novom Bondu već ga vide u smokingu kakav nosi 007, bio bi savršen za tu ulogu - rekao je izvor blizak produkciji filmova o Bondu za Daily Mail.

Mrlja u karijeri

Međutim, Englezi naglašavaju da bi jedna stvar mogla da bude prepreka za Lisjena, a to je njegovo učestvovanje u Celebrity Big Brotheru 2011. godine. Producenti Bonda na to gledaju kao na mrlju u njegovoj karijeri i misle da bi moglo da šteti ugledu franšize. Ipak, sve ostalo im je zadovoljavajuće.

U konkurenciji za najpoželjniju ulogu na svetu bili su i Henri Kavil, Idris Elba, Tom Hardi, Rege-Žan Pejdž, Aron Tejlor-Džonson, Kilijan Marfi i mnogi drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike