„Emili u Parizu“ treći put: Teška odluka koja menja život glavne junakinje (FOTO/VIDEO)

04.12.2022

16:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Nove epizode premijerno stižu na Netfliks 21. decembra

„Emili u Parizu“ treći put: Teška odluka koja menja život glavne junakinje (FOTO/VIDEO)
Serija "Emili u Parizu" - Copyright Profimedia

Premijera treće sezone serije „Emili u Parizu“ (Emily in Paris) najavljena je za 21. decembar na Netfliksu, a pre četiri dana je objavljen trejler koji već ima preko milion i po pregleda.

Radnja serije smeštena je u Pariz i prati mladu devojku Emili - Amerikanku koja se doselila u Grad svetlosti kako bi pružila američko gledište francuskoj marketinškoj firmi. Ona se bori za uspeh na poslovnom, ali i na ljubavnom planu, dok nailazi na kulturološke razlike. Emili pokušava da svoje „dosadno“ američko vaspitanje prilagodi novom životu u Parizu.

Profimedia
 

Teška odluka koja će promeniti život glavne junakinje

Druga sezona završila se tako što se glavna junakinja našla na životnoj raskrsnici i u novim epizodama će morati da donese tešku odluku koja će joj promeniti život.

Glavnu ulogu u seriji igra Lili Kolins, a pored nje, u trećoj sezoni ponovo će se pojaviti i Lukas Bravo, Ešli Park, Kamila Razat, Kejt Velš i mnogi drugi. Najavljeno je i snimanje četvrtog nastavka.

Autor serije je čuveni Deren Star, reditelj koji je zaslužan za čuvene serije „Seks i grad“, „Beverli Hils 90210“ i mnoge druge.

Profimedia
 

Podeljena mišljenja širom sveta

„Emili u Parizu“ izazvala je podeljena mišljenja širom sveta. Neki smatraju da obiluje klišeima, dok drugi uživaju u seriji koja je „laka“ i opuštajuća za gledanje. Mnogi smatraju i da se lik Emili previše isforsirano trudi da se uklopi u novo okruženje, što deluje veoma naivno. Francuzi su u velikoj meri kritikovali seriju, ističući da prikazuje stereotipe o francuskom načinu života i Francuzima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike