Tom Kruz je mentalno bolestan: Kolin Farel o scenama u „Nemogućoj misiji“

24.06.2022

11:45

0

Sećam se da je ušao na set i urlao: „Da li snimamo akcioni film? Zašto onda ne čujem - akcija?“, ističe glumac

Tom Kruz je mentalno bolestan: Kolin Farel o scenama u „Nemogućoj misiji“
Tom Kruz Kolin Farel - Copyright Tom Kruz Kolin Farel Profimedia Gettyimages2022/Paramount

Kolina Farela je film “Tigerland” Džoela Šumahera iz 2000. godine učinio planetarno poznatim i od tada ovaj irski glumac spada među najveće zvezde svetske kinematografije i najtraženija lica Holivuda.

Popularni glumac se za Yahoo Entertainment prisetio kako je izgledao taj period.

Kolin Farel/Profimedia
 

- Prilike su jednostavno padale s neba. Bilo je to potpuno ludo. Mislim da nikad ne bih mogao da budem spreman na takvu vrstu uspeha, koji mi je stigao takvom brzinom - rekao je on.

Jedna od tih prilika stigla je od jednog od najvećih reditelja svih vremena, Stivena Spilberga, koji je tada radio na filmu “Suvišni izveštaj” (Minority Report) sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, i poželeo je da Kolin igra Denija Vitvera, agenta Ministarstva pravde.

- Agent mi je rekao da Stiven Spilberg želi da se vidi sa mnom. Bio je to veliki šok. Znate, odrastao sam gledajući „Ajkulu“, „Bliski susret treće vrste“ i „Indijanu Džonsa“ - ispričao je Farel, dodavši da je tu ulogu trebalo da igra Met Dejmon, ali je morao da odbije zbog drugih obaveza.

- Sedeli smo i pričali i podelio sam sa njim sendvič sa sardinom. To mi je već bilo dovoljno. I da nisam dobio ulogu, samo podeliti sendvič sa Stivenom Spilbergom je dovoljan uspeh - prisetio se glumac.

Profimedia
 

On se zatim dotakao iskustva saradnje sa Tomom Kruzom, koji je poznat po neverovatnoj radnoj etici i beskompromisnoj posvećenosti tome da iz svake scene izvuče maksimum.

- Imao sam 24 ili 25 godina i to mi je bio treći ili četvrti film. Bio sam iznenađen Kruzom. On je vrlo kompetitivan i veoma fizički uključen. Sećam se da je ušao na set i urlao: „Da li snimamo akcioni film? Zašto onda ne čujem -akcija?“ - opisuje Farel.

Film "Nemoguća misija 7"/Profimedia
 

Glumac se prisetio i vratolomija Toma Kruza u franšizi “Nemoguća misija”.

- Jeste li videli scenu u „Nemogućoj misiji“ u kojoj se drži za stranu aviona? To je mentalna bolest! To nije hrabrost, to je ludost - zaključio je glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: headliner.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike