Kijanu Rivs i Vinona Rajder otkrili tajnu čuvanu 30 godina: Šta se dogodilo na snimanju „Drakule“ (FOTO/VIDEO)

30.10.2022

09:01

0

Frensis Ford Kopola je odlučio da organizuje autentično pravoslavno venčanje

Kijanu Rivs i Vinona Rajder otkrili tajnu čuvanu 30 godina: Šta se dogodilo na snimanju „Drakule“ (FOTO/VIDEO)
Kijanu Rivs i Vinona Rajder - Copyright Kijanu Rivs i Vinona Rajder/Profimedia

Glumac Kijanu Rivs je još od filma „Drakula“ iz 1992. godine, u braku sa koleginicom Vinonom Rajder, što je tri decenije kasnije povod za „okruglu“ godišnjicu.

Holivudske zvezde su iznenadile javnost kada su izjavile da su se njih dvoje „bez namere" venčali u pravom obredu 1992. godine, na snimanju čuvenog filma „Drakula“ Frensisa Forda Kopole.

- Izveli smo ceo obred venčanja sa pravim sveštenikom. Vinona kaže da smo venčani, Kopola takođe. Dakle, pretpostavljam da smo venčani pred Bogom - rekao je Rivs ranije za Eskvajer.

Film "Drakula"/Profimedia
 

I sam Kopola je za medije, još 2018. godine dao izjavu u kojoj je objasnio da su svi na snimanju, kada su završili scenu shvatili da su Kijanu i Vinona zaista venčani.

Pošto se prvo snimanje scene završilo, reditelj je bio nezadovoljan, pa je odlučio da organizuje autentično pravoslavno venčanje. Zato je snimljena čitava ceremonija u grčkoj pravoslavnoj crkvi u Los Anđelesu, sa pravim sveštenikom.

- Bilo je baš autentično, a ceremonija divna, i imali smo i pravog sveštenika da sve to uradi. Kada je sve završeno, shvatili smo da su Kijanu i Vinona, kao proizvod te scene i ceremonije - zaista venčani - objasnio je Kopola.

Film "Drakula"/Profimedia
 

Vinona Rajder u izjavama ne poriče da je u braku sa Rivsom.

- Zaista, kunem se, mislim da smo stvarno venčani. U toj sceni, Frensis je za glumca uzeo pravog sveštenika, koji je obavio kompletnu ceremoniju. Mislim da smo u braku - rekla je glumica svojevremeno za Entertejnment vikli.

Inače, Rivs se nije ženio, a trenutno je u vezi sa vizuelnom umetnicom Aleksandrom Grant. Partner Vinone Rajder je Skot Mekinli Hen, a ni glumica se nije udavala. Izgleda im je za sada jedini „važeći brak" upravo onaj sklopljen u „Drakuli“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike