Nakon suđenja Džoni Dep nastavlja gde je stao: Novi film sa Vinonom Rajder?

07.06.2022

08:30

0

Nastavak čuvenog ostvarenja "Beetlejuice" trebalo bi da se pojavi u bioskopima 2025. godine

Nakon suđenja Džoni Dep nastavlja gde je stao: Novi film sa Vinonom Rajder?
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Pored bivšeg supruga Amber Herd, u filmu će zaigrati i Majkl Kiton i Vinona Rajder, koji će zadržati uloge iz originalnog filma Tima Bartona iz 1988. u kome su oživeli duha Betelgeza i introvertnu Lidiju Dic.

Međutim ono što će fanove najviše obradovati je vest da bi u filmu mogao da se pojavi i Džoni Dep.

U poslednjih nekoliko sati glasine o mogućem učešću Depa u filmu "Beetlejuice 2" su toliko glasne da je vest brzinom munje odmah obišla svet.  

Profimedia
 

Ranije ove godine Vinona Rajder (sada zvezda TV serije Stranger Things) izrazila je svoje uzbuđenje zbog najavljenog nastavka snimanja, objašnjavajući da je jedini način da se opravda originalni film ludi scenario i prisutnost istih glumaca viđenih u prvom filmu.

Iako se Džoni Dep nije pojavio u filmu iz ʽ80-ih, sa sigurnošću se može pretpostaviti da Vinona Rajder nema ništa protiv Depovog dolaska u glumačku postavu jer ga je tokom proteklih nekoliko meseci u više navrata branila od optužbi, uvek ostajući uz njega.

Vinona Rajder Profimedia
 

Radnja filma "Beetlejuice 2", trebalo bi da se bavi pokojnim parom koji je vaskrsao i opsednut proterivanjem mrske porodice iz svog doma iz snova. Kako će uloge biti do kraja raspodeljene ostaje da vidimo…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Citymagazine

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike