Šokantan potez Kejt Vinslet na snimanju „Titanika“: Dikaprio otkrio šta mu je pokazala (FOTO)

15.10.2022

06:01

0

Glumica je odlučila da probije led pre snimanja neprijatne scene

Šokantan potez Kejt Vinslet na snimanju „Titanika“: Dikaprio otkrio šta mu je pokazala (FOTO)
Film "Titanik" - Copyright Profimedia

Kultna scena u „Titaniku“ u kojoj Džek crta golu Rouz svima je dobro poznata, ali mnogi ne znaju da su Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio upravo ovu scenu odradili prvog dana snimanja filma, a glumica se odlučila na neobičan potez kako bi svog kolegu pripremila za ono što sledi.

Iako su vrhunski odradili ljubavne scene, a danas su bliski kao brat i sestra, Kejt i Leo bili su potpuni stranci prvog dana snimanja. Upravo zbog toga glumica je odlučila da probije led pre snimanja neprijatne scene, pa je pokazala grudi svom kolegi, kako bi znao šta ga čeka.

Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio u filmu "Titanik"/Profimedia
 

U knjizi „Titanic Behind The Scenes“ Vinslet kaže: "Bila sam gola pred Leom prvog dana snimanja." Dikaprio dodaje: "Nije je bilo sram zbog toga. Htela je da probije led pa mi je pokazala grudi."

Glumac je u knjizi otkrio kako se osećao nakon njenog poteza: "Nisam bio spreman na to, dobro me zeznula, ali mi je posle bilo veoma prijatno.“

Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio u filmu "Titanik"/Profimedia
 

Kejt i Leonardo sada su odlični prijatelji i nikada nisu imali romantične pobude jedno prema drugom. Zapravo, prema magazinu Rolling Stone, glumački par je bio mnogo više nalik nestašnim školskim prijateljima i neprestano su se šalili.

- Bili smo kao dvoje glupe dece na setu. Leonardo je predivan i brinula sam se da će me oduševiti ili da će me smatrati britanski uštogljenom. Ali, čim smo se sreli, potpuno smo kliknuli - otkrila je glumica.

Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio u filmu "Titanik"/Profimedia
 

- Bila mi je najbolja prijateljica sedam meseci. Pomagali smo jedno drugom da se oslobodimo stresa na snimanju, pazili jedno na drugo. Kejt je bila savršena osoba sa kojom je moglo lepo da se radi i bilo bi puno teže bez nje. Bili smo partneri - naveo je glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike