Telekom Srbija najavljuje uzbudljivu televizijsku jesen: Uskoro gledamo „Bunar“ i „Šetnju sa lavom“, i to nije sve (FOTO)

06.10.2022

07:30

1

Mnogi kvalitetni projekti očekuju ljubitelje ozbiljnog serijskog programa

Telekom Srbija najavljuje uzbudljivu televizijsku jesen: Uskoro gledamo „Bunar“ i „Šetnju sa lavom“, i to nije sve (FOTO)
Igor Đorđević - Copyright Serija "Bunar" Promo/Film Danas/Dandelion production

Premijere novih serija "Bunar" i "Šetnja sa lavom" mogu se očekivati ove jeseni na televiziji Superstar, a početkom sledeće godine serija "Pad", izjavila je direktorka produkcije Telekoma Srbije Jasmina Lakobrija.

Snimanje serije "Šetnja sa lavom" Promo/Nemanja Miščević
 

Nakon učešća na tribini "Regionalni ekran" na Festivalu Drama i serija (FEDIS) u Domu omladine Beograda, Lakobrija je otkrila i da se sledeće godine mogu očekivati nove sezone voljenih i uspešnih serija "Beležnica profesora Miškovića" i "Dug moru".

Prema njenim rečima, "Bunar" je drama kreatora, koscenariste i koreditelja Igora Ðorđevića koja govori o profesoru koji se nakon jednog skandala vraća u rodno selo.

Serija "Bunar" Promo/Film Danas/Dandelion production
 

Milan Marić igra glavnu ulogu u seriji "Pad", snimljenoj po motivima knjige "Godina prođe dan nikad", u kojoj glumac Žarko Laušević opisuje suđenje i robovanje nakon ubistva dvojice mladića 1993. godine.

Serija "Pad" Promo/Firefly Productions
 

U produkciji Telekoma Srbija trenutno se snima nastavak serije "Tajkun", druga sezona "Kalkanskih krugova" je pri kraju, a u fazi snimanja je i druga sezona "Južnog vetra", rekla je Lakobrija.

Prema njenim rečima, kriminalistička serija "Nemirni", reditelja Darka Nikolića je u postprodukciji, a počelo je snimanje "Posete".

Serija "Nemirni" Promo/Telekom Srbija
 

Lakobrija je najavila i da je u saradnji sa produkcijskom kućom Fajerflaj u pripremnoj fazi serija "Frust", čija će se radnja najvećim delom odvijati u Sarajevu, a reditelj je Danis Tanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike