Ljubomir Bulajić otkriva zbog čega nikada neće zaboraviti prvi dan snimanja filma „Zlatni dečko“

12.01.2022

17:30

0

„Izuzetno je važno napomenuti da za razliku od kriminalističkih priča koje se trenutno nude ovaj film predstavlja realnu priču“, ističe glumac

Ljubomir Bulajić otkriva zbog čega nikada neće zaboraviti prvi dan snimanja filma „Zlatni dečko“
Tan2022-1-11_10043713_3 - Copyright Ljubomir Bulajić Tanjug/Jadranka Ilić

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Ljubomir Bulajić, koji je govorio o svojoj ulozi u filmu "Zlatni dečko" reditelja Ognjena Jankovića.

- Postojali su filmovi i serije koji su se bavili temama usko vezanim za fudbal, ali ''Zlatni dečko'' je sam po sebi zanimljiv jer nudi širu sliku - šta je to što prati fudbal i šta ide uz tu priču - ističe glumac.

Ljubomir Bulajić Tanjug/Jadranka Ilić
 

U "Zlatnom dečku", čija je bioskopska premijera održana sinoć, Bulajić i Petar Strugar tumače braću, dva momka sa beogradskog asfalta.

- Što se konkretno mog lika Džonija tiče, on je sam po sebi nezreo, plahovit, eksplozivan tip koji je nestrpljiv i ne želi da čeka na uspeh, već želi da do njega dođe preko noći. Neka prevaga u svemu tome je njegov stariji brat Soni koji ga niveliše - objasnio je Bulajić.

Film "Zlatni dečko"/Fantastika Film Studio
 

Prema njegovim rečima, izuzetno je važno napomenuti da za razliku od kriminalističkih priča koje se trenutno nude "Zlatni dečko" predstavlja realnu priču.

- Epoha je nešto drugo. Uvek je lakše ubaciti se u savremene priče i odigrati ih, iako su karakteri različiti od svega što sam imao prilike da igram do sada - rekao je glumac, dodavši da je bilo jako zanimljivo "uskočiti u Džonijevu kožu."

Ocenivši saradnju sa Jankovićem i njegovom ekipom kao lepu, Bulajić se prisetio da mu je bilo izuzetno zanimljivo raditi na ovom filmu. Kao zanimljivu anegdotu izdvaja to što su prvog dana snimanja bili su na osmospratnici na koju je ekipa pešice morala da se popne i to po jako hladnom vremenu.

Ljubomir Bulajić Tanjug/Jadranka Ilić
 

Uloga kralja Aleksandra Karađorđevića u seriji "Aleksandar od Jugoslavije" reditelja Zdravka Šotre bila je slojevita i zahtevala je veliku pripremu, dok je ova u "Zlatnom dečku", po glumčevim rečima, "dosta manjeg obima".

- Ne bih mogao da ih poredim. Svaka ima svoju notu - rekao je glumac.

Prema njegovim rečima, "Zlatni dečko" čije bioskopsko prikazivanje počinje sutra, će za publiku biti "osveženje u svakom smislu."

Promo/Goran Đukanović
 

- Novi način pripovedanja koji ovim filmom donosi Janković je zanimljiv. U ovo vreme, kada se mnogo toga snima, teme su se istrošile. Mislim da će zbog toga ''Zlatni dečko" biti jako interesantan publici - zaključio je glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike