24sedam na premijeri filma "Zlatni dečko": Zlatna noć za novu zvezdu srpskog filma Denisa Murića (FOTO)

11.01.2022

20:27

0

Glavni protagonista vešto je izbegao novinare i ipak na kraju odlučio da u jednom kraju sale sačeka konačne reakcije publike

24sedam na premijeri filma "Zlatni dečko": Zlatna noć za novu zvezdu srpskog filma Denisa Murića (FOTO)
230137_premijera-filma-zlatni-decko-28_orig - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Snežni i hladan dan u Beogradu ali ne i za film “Zlatni dečko”. Dok je napolju lagano provejavao sneg, ispred Kombank dvorane bio je razastrt crveni tepih, a unutra je bilo prilično vrelo.

Premijera filma za koji su se karte rasprodale za pola sata bila je zakazana za 20 časova. Ipak, mnogo pre pored crvenog tepiha strateški su se rasporedili svi fotoreporteri beogradskih redakcija.

Nekako neprimetno, valjda da se uveri šta ga sve čeka “umuvao se” Andrija Kuzmanović, a nešto kasnije njegov stariji kolega Tihomir Stanić koji takođe igra u ovom filmu.

24sedam/ Katarina Mihajlović
 

Prva je ispred crvenog tepiha izašla autorska ekipa filma predvođena scenaristom Vukom Ršumovićem. 

Najraspoleženiji za izjave u celoj “gunguli” koju prati svaka premijera bio je producent filma Uglješa Jokić.

On je za izjavio da je film baziran na istinitim događajima i da odražava realan život, iako je sama radnja filma fikcija.

-Film ima jednu moralnu vertikalu. Pažljivo smo pravili kasting, a za glavnu ulogu smo odmah želeli Denisa Murića. Tokom samog snimanja jako smo se dobro zabavljali, bili smo kao neka familija, a druženje je nastavljeno i posle filma - rekao je Jokić, o samoj atmosferi tokom snimanja.

Andrija Kuzmanović koji u ovom filmu igra, kako kaže, jednog tipičnog kladionačraskog menadžera je izjavio da je ovo pre svega jedan “evropski film koji je urađen pošteno”.

Na pitanje jedne novinarke kada mu je neko poslednji rekao da je “zlatni dečko” prilično se postideo ali se ipak na kraju “dočekao na noge” odgovorivši da on ipak više nije dečko.

24sedam/ Katarina Mihajlović
 

Petar Strugar je izjavio da u ovoj priči nema klasičnih negativaca i da je svaka “uloga višeslojna”.

Glavni protagonista filma Denis Murić vešto je izbegao novinare i ipak na kraju odlučio da u jednom kraju sale sačeka konačne reakcije publike.

Među kolegama koji su došli da podrže ekipu bila je glumica Milena Radulović koja je izjavila da je pored odličnih glumaca i muzika u filmu sjajna. 

24sedam/ Katarina Mihajlović
 

Večerašnjoj premijeri su prisustvovali i Andrija Milošević, Viktor Savić, Anđelka Prpić i mnogi drugi glumci, ali i iskusni košarakaški i fudbalski profesionalci kao što su Miško Ražnatović i Mirko Poledica.

24sedam/ Katarina Mihajlović
 

Film “Zlatni dečko” od sutra će moći da se pogleda u bioskopima širom Srbije.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike