Enigma zločina starog pet godina: Domaća triler serija „Nemirni“ uskoro na malim ekranima (FOTO)

10.07.2022

15:01

0

Autor: Dejan Ćirić

U fokusu priče je inspektorka policije koja, vođena sopstvenim nemirom, na neočekivan način razotkriva vezu između države, službe i kriminala

Enigma zločina starog pet godina: Domaća triler serija „Nemirni“ uskoro na malim ekranima (FOTO)
kaver - Copyright Serija "Nemirni" Promo/Telekom Srbija

Dobra vest za sve ljubitelje domaćih serija stiže od Telekoma Srbija i produkcijske kuće From No Connection, koji su započeli snimanje nove triler serije „Nemirni“.

Serija u fokus stavlja inspektorku policije koja, vođena sopstvenim nemirom, na neočekivan način razotkriva vezu između države, službe i kriminala.

Serija "Nemirni" Promo/Telekom Srbija
 

- Cilj nam je da i dalje podstičemo razvoj domaće kinematografije, koju uveliko distribuiramo na pet kontinenata. Serija „Jedini izlaz“ na kojoj smo već sarađivali sa rediteljem Darkom Nikolićem jedna je od najprodavanijih na stranim tržištima, a smatram da će „Nemirni“ biti još veći hit“ - izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Vladimir Lučić i Darko Nikolić Promo/Telekom Srbija
 

Napetost i iščekivanje svake nove epizode biće glavna odlika ove uzbudljive serije, navode njeni autori, a reditelj Darko Nikolić kaže da će isprepletane priče biti veoma zanimljive za praćenje.

- Radnja prati inspektorku koja želi da otkrije šta se desilo u zločinu starom pet godina, ali paralelno i dramu koja otkriva slojevitost porodičnih odnosa u porodici Banović - izjavio je Nikolić.

Nova krimi serija predstaviće različite likove i nezavidne situacije kroz odmotavanje zamršenog klupka zločina priče koja se prati sa punom pažnjom.

Serija "Nemirni" Promo/Telekom Srbija
 

U seriji će se pojaviti veliki broj karaktera, koji će kroz glavne i sporedne uloge doprineti kreiranju situacija i izazova koji se nalaze pred glavnom junakinjom.

Glumačku postavu čine Nikolina Friganović, Dejan Aćimović, Gordan Kičić, Marinko Prga, Milan Čučilović, Boris Pingović i Igor Benčina, kao i Anica Dobra, Ljubomir Bandović, Gorica Popović, Nebojša Dugalić, Rale Milenković i mnogi drugi koji će gledaocima ovaj krimi triler učiniti maksimalno uzbudljivim.

Serija "Nemirni" Promo/Telekom Srbija
 

- Jedan od glavnih razloga zašto sam prihvatila ovu ulogu jeste činjenica da je sjajno napisana i vrlo kompleksna, nije klasični lik inspektora. Bilo je zanimljivo videti kako jedan takav ženski lik funkcioniše u „muškom“ svetu“ - istakla je Nikolina Friganović, koja tumači glavnu ulogu u seriji.

Serija "Nemirni" Promo/Telekom Srbija
 

Serija „Nemirni“ emitovaće se na Superstar kanalu, čiji su gledaoci već navikli na vrhunsku produkciju i najkvalitetniji filmski i serijski sadržaj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike