Andrija Kuzmanović za 24sedam o filmu „Zlatni dečko“: Ponovo u ulozi menadžera u uzbudljivoj sportskoj priči

04.01.2022

10:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Od 13. januara film će se naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje

Andrija Kuzmanović za 24sedam o filmu „Zlatni dečko“: Ponovo u ulozi menadžera u uzbudljivoj sportskoj priči
Zlatni dečko (3) - Copyright Film "Zlatni dečko"/Fantastika Film Studio

Ko je Zlatni dečko? Ko stoji iza njega? Ko zarađuje od njega? Kako izgleda transfer igrača? Ko njega voli, a kome je koristan? Koga on voli, a ko samo želi da bude žena fudbalera?

Sve to čini priču o mladom talentovanom fudbaleru problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, prevashodno zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa.

Publiku očekuje uzbudljivo filmsko ostvarenje „Zlatni dečko“ koje je mnogo više od filma o sportu. Autorska ekipa na čelu sa rediteljem Ognjenom Jankovićem na filmsko platno je donela priča o Denisu Markoviću, koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milone.

Film "Zlatni dečko"/Fantastika Film Studio
 

Premijera filma je zakazana za 11. januar u Kombank dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija, a ulaznice su od juče u prodaji.

Priču o „najbitnijoj sporednoj stvari na svetu“ osmislila je grupa scenarista: Aleksa Ršumović, Vuk Ršumović i Ognjen Janković.

Ulogu fudbalera, koji pokušava da odoli surovoj stvarnosti i izazovima, tumači mladi Denis Murić, a pored njega glumačku ekipu čine Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i drugi.

Film "Zlatni dečko"/Fantastika Film Studio
 

Produkcijska kuća Fantastika Film Studio u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog filmskog projekta.

Povodom uloge u ovom ostvarenju i premijere koja se bliži, jedan od naših najtalentovanijih glumaca Andrija Kuzmanović je za portal 24sedam preneo svoje utiske o ovom projektu od kog se mnogo očekuje:

- Počeo sam da snimam „Zlatnog dečka“ sa Ognjenom Jankovićem jer mi je, pre svega, bio interesantan scenario, ali i ceo tekst. Opet igram menadžera kao u filmu o Tomi Zdravkoviću, s tim što se ovde radi o fudbalskom menadžeru, tako da mi je ceo projekat veoma zanimljiv, a uloga izazovna. Ognjena sam znao od ranije, iz „Beogradskog sindikata“, i veoma sam poštovao njegov rad i uticaj na omladinu Beograda i Srbije generalno, a sada sam upotpunio sliku kroz rad na ovom filmu.

Andrija Kuzmanović / Promo / Miša Obradović
 

Drago mi je što sam radio sa Ogijem i celom ekipom - Perom Strugarom, Igorom Benčinom, Ljubom Bulajićem, malom Jovanom Gavrilović i mladom nadom Denisom Murićem, o kome takođe imam veoma visoko i lepo mišljenje. Ekipa je sjajna, sve su to vredni i dobri ljudi, a fenomenalni glumci i posebno mi je drago što je ovo uzbudljiva, gradska priča iz mog Beograda i što imam priliku da budem deo nje - rekao je popularni glumac.

Od 13. januara film „Zlatni dečko“ će se naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike