U trećoj sezoni „Radio Mileva“ zadaje još brži i otkačeniji ritam: Nove dogodovištine, smeh i suze (FOTO)

30.09.2022

15:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Novih 50 epizoda gledaoci će moći da prate od 11. oktobra

U trećoj sezoni „Radio Mileva“ zadaje još brži i otkačeniji ritam: Nove dogodovištine, smeh i suze (FOTO)
Olga, Nemanja - Copyright Radio Mileva, treća sezona Promo/Nira Pro

Prethodne sezone serije "Radio Mileva" svojom izuzetnom gledanošću dokazale su da je ovaj žanr gledaocima i dalje jedan od omiljenih. Treća sezona, sa novih 50 epizoda donosi smeh, suze, nove likove i dogodovštine dobro poznatih stanara zgrade u Rankeovoj 12.

Mileva će biti primorana da pokuša da reši svoje finansijske probleme uz pomoć njene tetke iz Londona, sa kojom ne razgovara već decenijama. Žanina sestra Ratka će po svaku cenu pokušati da uplovi u ozbiljnu ljubavnu vezu sa Vasom Kanarincem, zbog čega će najviše stradati Dača, a Coka će, u potrazi za novim poslom, pokušati da od Mileve sazna sve tajne zanata poslovne sekretarice.

Radio Mileva, treća sezona Promo/Nira Pro
 

Jeca će pokušati da sredi svoj ljubavni život i to, ni manje ni više, nego sa dugogodišnjim udvaračem Leonom, a Leon i Mikica će, pak, imati neobičnu avanturu sa „očinstvom“. Natalija će se, posle neuspele književne karijere, zbog koje je napustila školu, uz Milevinu i Cvetinu pomoć, vratiti poslu profesorke književnosti, a u školi je očekuje ljubavna avantura. Sonja će i dalje pokušavati da sa što manje učenja ostvari dobar uspeh u školi, što neće obradovati Milevu.

 

 

 

Šta će se sve dešavati sa ovim likovima ali i sa Dačom, Martom, Žanom, Mocom, Cvetom, i šta će, uprkos svađama, na trenutak spojiti sve stanare Rankeove 12, pogledajte od 11. oktobra na Prvom programu RTS-a, posle Dnevnika.

Prve dve epizode treće sezone serije „Radio Mileva“ autora Nebojše Garića, čiju režiju potpisuju Dejan Zečević i Elmir Jukić, premijerno su prikazane u Roda Cineplex-u na Banovom brdu.

Konferencija za novinare povodom treće sezone serije "Radio Mileva" Promo/Nikola Ristić
 

- Mislim da je upravo taj iks faktor koji osvaja publiku i dolazi do nje naša sinergija dok snimamo. Verujem da je do ekipe koja je stvarno homogena od samog početka i mislim da je ključni faktor u svemu tome naša najdivnija Olga Odanović koja zadaje  lagani i pitki ritam - rekla je na konferenciji za novinare Anđelka Prpić.

Anđelka Prpić Promo/Nikola Ristić
 

Ritam koji će glavna junakinja Mileva zadati u novoj sezoni biće još brži i otkačeniji. Odluke kao i uvek donosi srčano i time u ceo komšiluk unosi humor i zabunu.

Olga Odanović Promo/Nikola Ristić
 

- Ona je prosto takva, brzo misli, brzo radi, uskoči u hladnu vodu, pa šta bog da. Ali sve radi iz dobre namere i mislim da svi likovi u seriji sve rade iz dobre namere. Tako da ima mnoštvo preokreta i odluka koje su i duhovite i tragikomične i mislim da će publika stvarno uživati u ovoj sezoni - istakla je Olga Odanović.

Nikola Kojo Promo/Nikola Ristić
 

„Radio Mileva“ je na male ekrane vratila stari format igrano-humorističke serije, namenjene celoj porodici. Njen najveći kvalitet su, kažu autori, prave vrednosti koje promoviše.

- Čini mi se da ima svoje lepo trajanje i da će trajati. Komedija je nekako nepravedno zapostavljena i na filmu i na televiziji, smatra se lakšim žanrom. A nisam siguran u to, teško je nasmejati ljude - smatra Nikola Kojo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike