Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović u ljubavnoj priči: 24sedam na predstavljanju nove serije "Šetnja sa lavom" (FOTO)

03.12.2021

14:01

0

Šta se dogodi kada Amorove strele pogode neostvarenog reditelja i poznatu TV zvezdu, a život dodatno zamrsi konce?

Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović u ljubavnoj priči: 24sedam na predstavljanju nove serije "Šetnja sa lavom" (FOTO)
Andrija Kuzmanović i Anđelka Prpić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Ljubavna priča između Bate i Une, reditelja i TV zvezde koja ima svoju emisiju, okosnica je serije "Šetnja sa lavom"  koja se snima u Beogradu, a čije emitovanje je planirano za proleće na Superstar TV. 

U glavnim ulogama su neodoljivi Andrija Kuzmanović i šarmantna Anđelka Prpić koji će celoj ovoj priči dati poseban sjaj. 

24sedam/Goran Sivački
 

Ako je sudeći po glumcima i kreatorima serije koji su danas u restoranu Dorćoleta predstavili ovaj projekat, onda će gledaoci zaista uživati jer se cela ekipa zaljubila u scenario.

Kako je na konferenciji za novinare istaknuto serija je do sada nešto neviđeno kod nas i iako je "savremena, serija je metar iznad zemlje jer se ne dešava u današnjem svetu".  Ono što ovu seriju posebno krasi je humor koji, na čemu insistiraju kreatori serije, nije prizeman ni usiljen.

- Čini mi se da je ovo prvi tekst koji kad sam pročitao, nisam imao potrebu ništa da menjam. Iskreno, svakako nije prvo, ali ovo je snimanje gde mi nijedan snimajući dan od 12 sati nije pao  teško -  izjavio Andrija Kuzmanović, koji igra reditelja, glavnog lika u seriji. 

24sedam/Goran Sivački
 

Njegova partnerka je Anđelka Prpić koja glumi super mega televizijsku zvezdu koja je oličenje Instagram wannabe sveta.

- Moja Una je slika današnjice. Ona radi kao TV voditelj, a meni je privlačno to što je ovo jedna pametna i urbana komedija, ali posvećena i detaljno napisana. Drago mi je da pomeramo lestvicu serijskih formata, a to je svakako zbog toga što je tekst pisao glumac, naš kolega Andrej Šepetkovski, i što je pisao nešto što njega zanima - izjavila je Prpićeva, i istakla da je imala tremu od glumca koji piše ali da joj je već posle prve pročitane epizode pao kamen sa srca jer se uverila i da glumci mogu da pišu sjajne scenarije.

24sedam/Goran Sivački
 

Glumac Bane Vidaković, koji igra očuha glavnog lika, rekao je da Kinezi kažu da je umetnost život kad se propneš na prste i da bi to mogao da bude najbolji opis cele serije.

- Snimanje će se odvijati na više različitih lokacija u Beogradu, priča je vanvremenska i univerzalna - objasnio je za 24sedam reditelj Filip Čolović i dodao da su savremeni svet prikazali u retro fazonu.

24sedam/Goran Sivački
 

Reditelj je istakao da je ubeđen da će serija biti voljena i jednako gledana i za 50 godina. 

- Serija nije uporediva ni sa čim do sada snimljenim, želeli smo da stvorimo nešto drugačije i da sa ovom serijom stvorimo novu vrednost - objasnila je za 24sedam Aneta Ivanović, producent serije. 

"Šetnja sa lavom" po žanru može da se svrsta u komičnu dramsku seriju, odnosno dramsku seriju sa komičnim elementima.

Pored Andrije Kuzmanovića, Anđelke Prpić i Baneta Vidakovića u seriji se pojavljuju i ništa manje zvučna imena poput Anice Dobre, Andrije Miloševića, Branke Pujić, Slobodana Čustića, Tihomira Stanića i drugih. U seriji igra oko 100 glumaca. 

Serija "Šetnja sa lavom" je prvi zajednički projekat produkcijske kuće Blue Butterfly i Telekoma Srbija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike