Pomeranje granice razuma i ludila: Proslavljen završetak snimanja nove sezone serije "Složna braća" (FOTO)

20.09.2022

10:01

0

Novih 12 epizoda biće emitovane početkom sledeće godine na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom

Pomeranje granice razuma i ludila: Proslavljen završetak snimanja nove sezone serije "Složna braća" (FOTO)
NETZ0473 - Copyright Serija "Složna Braća - The next Đeneration" Promo/ETM Produkcija

U Lipovačkoj šumi, uz prisustvo glumaca, filmske ekipe i mnogobrojnih gostiju, održana je proslava povodom završetka snimanja treće sezone serije "Složna braća-Next Đeneration" , čije se emitovanje očekuje početkom naredne godine.

Glumac i izvršni producent ETM produkcije, Nenad Okanović, izrazio je svoju bezgraničnu zahvalnost svima koji su učestvovali u ovom projektu i doprineli njegovoj uspešnoj realizaciji.

Proslava zadnje klape serije "Složna Braća - The next Đeneration" Promo/ETM Produkcija
 

- Završili smo neverovatan posao i na tom putu izgradili neke nove mostove, postali bolji prijatelji i verujem bolji ljudi. Hvala vam svima na neizmernom trudu, strpljenju i entuzijazmu koji će ostati zabeležen na svakom kadru koji smo snimili u proteklih nekoliko meseci - naglasio je Okanović.

Scenarista i kreator serije Dr Nele Karajlić zahvalio se produkciji i svim sektorima na neverovatnoj predanosti koja je u ovim uslovima surovog kapitalizma doprinela ne samo uspešnom završetku snimanja, već i postavljanju nekih novih profesionalnih standarda.

U svom prepoznatljivom maniru, naglasio je da je jedan od njegovih osnovnih ideala, od „Nadrealista“ pa sve do danas oduvek bilo spajanje metafizike i humora, pomeranje granice razuma, a da to i dalje ostane smešno.

proslava zadnje klape serije "Složna Braća - The next Đeneration" Promo/ETM Produkcija
 

- Ovde ne samo da smo u tome uspeli, već smo tu lestvicu i premašili - dodao je Karajlić.

Prisutnima se putem video poruke obratio i glumac Nikola Pejaković koji je najavio svojevrsno ludilo koje nas očekuje u novoj sezoni i naglasio da serija "Složna braća" ima posebnu važnost i mesto u životima svih onih koji su imali to zadovoljstvo da u njenom nastajanju učestvuju.

Proslava zadanjekalpe serije "Složna Braća - The next Đeneration" Promo/ETM Produkcija
 

U ovoj čuvenoj humorističkoj seriji igra brojna, dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Markom Gverom, Radoslavom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar, Nikolom Pejakovićem, Petrom Božovićem, Nenadom Okanovićem, Sergejem Trifunovićem, Denisom Murićem, Mišom Obradovićem, Paulinom Manov, Nebojšom Ljubišićem, Miljanom Prljetom i drugima.

Serija je ovog leta snimana na brojnim lokacijama u Beogradu, Lipovačkoj šumi i studiju u Šimanovcima.

U njoj su se kao gosti pojavile i brojne poznate ličnosti poput Tijane Dapčević, Ajs Nigrutina, Zorana Radojkovića Pileta, Ivon Jafali, Mikija Stevića i mnogih drugih.

Za scenario serije odgovoran je provereni dvojac u sastavu Dr Neleta Karajlića i Srđana Jankovića, dok je režija i ovaj put poverena Miloradu Milinkoviću.

Serija koja je počela sa snimanjem 1. juna u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji ETM produkcije imaće 12 epizoda čije se emitovanje očekuje početkom sledeće godine na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike