Završeno snimanje treće sezone serije „Složna braća“: Novi likovi i neverovatne anegdote u čuvenoj kafani (FOTO)

26.07.2022

15:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Emitovanje novih 12 epizoda očekuje se početkom sledeće godine na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom

Završeno snimanje treće sezone serije „Složna braća“: Novi likovi i neverovatne anegdote u čuvenoj kafani (FOTO)
NETZ2823 - Copyright Složna braća 3 Promo/ Nemanja Đorđević Netz

U utorak, 26. jula, u ranim jutarnjim časovima, ispred kulisa čuvene kafane, negde duboko u skrovitim predelima Lipovačke šume, završeno je snimanje treće po redu sezone čuvene humorističke serije „Složna braća“.

Složna braća 3 Promo/ Nemanja Đorđević Netz
 

Nenad Okanović, glumac i izvršni producent serije, u ime ETM produkcije, zahvalio se celokupnoj ekipi, svim sektorima, počevši od glumaca, statista, scenografa, kostimografa, snimatelja, šminkera preko svakog pojedinca koji je omogućio da se posle dva meseca snimanje uspešno završi, naglasivši da je uživao u svakom snimajućem danu i radovao se svakom novom izazovu sa kojim su se kao produkcija kroz ovaj projekat susreli.

- Ponosan sam na sve što smo kao tim uradili, hvala vam svima od srca - rekao je Okanović.

Složna braća 3 Promo/ Nemanja Đorđević Netz
 

Muzičar i izvršni producent serije Bojan Ivković, istakao je da sama činjenica da je preko pet stotina ljudi radilo na seriji, kroz koju je prošlo više od stotinu glumaca i preko dvesta statista već govori dovoljno:

- Ova godina dala je više od nas samih, izrodila je nešto što ni sami nismo mogli da pretpostavimo da možemo. Izrodila je nove likove, novi pristup i pre svega ovaj divan tim koji je pokazao da je nebo granica - dodao je Ivković.

Složna braća 3 Promo/ Nemanja Đorđević Netz
 

Tokom 50 snimajućih dana, dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Markom Gverom, Radoslavom  Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar, Nikolom Pejakovićem, Petrom Božovićem, Nenadom Okanovićem, Sergejem Trifunovićem, Denisom Murićem, Mišom Obradovićem, Paulinom Manov, Nebojšom Ljubišićem, Miljanom Prljetom, Rifatom Rifatovićem, Nikolom Glišićem, Senadom Milanovićem, Jovanom Balašević i drugima, snimala je na brojnim lokacijama u Beogradu, Lipovačkoj šumi i studiju u Šimanovcima.

Složna braća 3 Promo/ Nemanja Đorđević Netz
 

U seriji su se kao gosti pojavile i brojne poznate ličnosti poput Tijane Dapčević, Ajs Nigrutina, Zorana Radojkovića Pileta, Ivon Jafali, Mikija Stevića i mnogih drugih.

Za scenario je odgovoran provereni dvojac u sastavu Dr Nele Karajlić i Srđan Janković, dok je režija i ovog put poverena Miloradu Milinkoviću.

Složna braća 3 Promo/ Nemanja Đorđević Netz
 

Serija koja je počela sa snimanjem 1. juna u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji ETM produkcije imaće 12 epizoda čije se emitovanje očekuje početkom sledeće godine, na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike