Srpska premijera serije "Klan 3": Počinjena nedela stižu na naplatu

22.08.2022

07:30

0

Kroz mnoge tragikomične situacije, sa još više dinamike, nove epizode će nam dočarati kako se obruč oko Šoka i Paše sužava

Srpska premijera serije "Klan 3": Počinjena nedela stižu na naplatu
Premijera Klan 19 - Copyright Foto: promo/MegaCom film

U Centru za kulturu Smederevo održana je srpska premijera prve dve epizode treće sezone serije Klan.

Projekciji je prisustvovao i kreator i reditelj serije Slobodan Skerlić, kao i deo glumačke ekipe - Milena Božić, Ljubinka Klarić, Sava Stojanović i Vladimir Kovačević.

Nakon Sarajevo Film Festivala, prve dve epizode treće sezone serije Klan i u Srbiji su premijerno prikazane festivalskoj publici na Dunav Film Festu, a televizijska premijera očekuje se na RTS-u sledeće godine, dok će već na jesen na istoj televiziji biti emitovana druga sezona popularne serije.

Foto: promo/MegaCom film
 

Pre početka projekcije, publici se obratio Jugoslav Pantelić, umetnički direktor Dunav Film Festa, koji je zahvalio ekipi serije i produkcijskoj kući Firefly na prilici da na Festivalu budu prikazane prve dve epizode nove sezone Klana.

- Ja imam privilegiju da radim posao koji jako volim i u kome uživam. Realno me čini umornim jer je to 3-4 godine pisanja, proizvodnje i post-produkcije, ali se tome i radujem - rekao je kreatora serije Slobodan Skerlić.

Nakon Skerlića, publici se ispred glumačke ekipe obratio Vladimir Kovačević koji je zahvalio na dobrodošlici, kao i odazivu publike uprkos lošoj vremenskoj prognozi i iskazao nadu da će publika uživati i u ovoj sezoni "Klana".

Foto: promo/MegaCom film
 

Dok smo u prve dve sezone pratili uspon kriminalnog klana pod vođstvom beskrupuloznih Šoka i Paše, finalna sezona nam donosi prikaz njihovog ličnog sunovrata, ali i propasti njihove organizacije koja je zašla duboko u sve pore društva.

Kroz mnoge tragikomične situacije, sa još više dinamike, nove epizode će nam dočarati kako se obruč oko klana sužava, dok se Šokova i Pašina kriminalna imperija urušava poput kule od karata, a sva njihova počinjena nedela stižu na naplatu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike