Najmračnija tajna Toma Kruza je otkrivena? Glumac Sajmon Peg javno rekao nešto što nije smeo (VIDEO)

15.06.2022

05:30

0

Ovo je prvi put da je neko govorio kakav je Tom na snimanjima filmova

Najmračnija tajna Toma Kruza je otkrivena? Glumac Sajmon Peg javno rekao nešto što nije smeo (VIDEO)
profimedia-0379080632 - Copyright Sajmon Peg i Tom Kruz/Profimedia

Sajmon Peg dao je u subotu intervju za The Times u kojem je opisao na koji način Tom Kruz uspostavlja svoj autoritet na snimanjima filmova. Peg to dobro zna jer je do sada glumio s Kruzom u četiri dela franšize “Nemoguća misija”, a igraće i u sledeća dva.

Film "Nemoguća misija 7"/Profimedia
 

- Ako nešto krene naopako zbog njegove greške, on će to kategorički demantovati. A ako ga neko ispravi, umesto da se izvini, on samo kaže “Yeah” i namigne mi - rekao je Peg i dodao:

- Jednom sam priznao da sam ja zeznuo, a on je na to rekao: “Sajmone, nemoj to da radiš”. On uspostavlja svoj autoritet tako što ne dozvoljava nikome da ga krivi ni za šta - rekao je poznati glumac.

Film "Nemoguća misija 7"/Profimedia
 

Nije trebalo dugo da njegova tvrdnja postane viralna, što ne čudi, jer Tom Kruz krije svoj privatni i poslovni život, izuzetno retko daje intervjue, pa je ovo prvi put da je neko javno rekao kakav je on zaista na snimanjima filmova.

S obzirom na to da je njegova izjava podigla veliku prašinu, Peg je odlučio da snimi kratki video koji je objavio na Tviteru i rekavši da je to bila šala i da ga ne treba shvatati bukvalno.

 

 

Ujedno je na Instagramu reagovao na tekst objavljen u listu The Guardian sa naslovom “Da li je Sajmon Peg otkrio najmračniju tajnu Toma Kruza?”. Uz fotografiju teksta napisao je: “Oh fuuuuuuck off!!!”.

Peg igra s Kruzom u novom nastavku “Nemoguće misije” nazvanom “Dead Reckoning Part One”, koji će početi da se prikazuje 14. juna 2023. godine. Potom će uslediti nastavak “Dead Reckoning Part Two” koji se u bioskopima očekuje 28. juna 2024.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: headliner.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike