Sve izvesniji kraj karijere Amber Herd? Producenti "Akvamena" pronašli konačno rešenje

06.06.2022

08:00

0

Nedavno je pokrenuta peticija kojom se zahteva da se glumica izbaci iz drugog dela filma

Sve izvesniji kraj karijere Amber Herd? Producenti "Akvamena" pronašli konačno rešenje
profimedia-0562143131 - Copyright Amber Herd, film "Akvamen"/Profimedia

Suđenje između Džonija Depa i Amber Herd je završeno, ali posledice celog ovog sudskog procesa ovo dvoje glumaca će tek osetiti.

Za sada je neizvesna sudbina glumačke karijere Amber Herd ali sudeći po najnovijim vestima izvesno je da se njena karijera polako bliži kraju.

Džejson Momoa i Amber Herd, film "Akvamen"/Profimedia
 

Već je poznato da su iz nastavka „Akvamena“, a u kojima se Amber pojavljuje i koji bi trebalo da se u bioskopima pojavi sledeće godine, neke njene scene izbačene. Međutim, sada su se pojavili i pravi nagoveštaji da će njen lik biti i izbačen iz filma.

Glavnu ulogu u ovom ostvarenju tumači Džejson Momoa, a Amber mu je bila direktna partnerka. Amber je većinu svojih scena snimila u Londonu 2021. godine.

Međutim pisac KC Volš na Tviteru tvrdi da su scene Amber izbrisane. Ova odluka je navodno doneta nakon sastanka čelnika u Varner Brosu.

Amber Herd Profimedia
 

Volš je naveo da će producenti novonastalu situaciju rešiti tako što će lik koji igra Amber umreti na porođaju na početku filma.

Inače, nedavno je pokrenuta peticija kojom se zahteva da se glumica izbaci iz drugog dela filma. Ovu peticiju je do sada potpisalo 4,5 miliona ljudi, a cilj da peticija dostigne brojku od šest miliona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: thethings.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike