Otkriven pravi razlog izbacivanja Amber Herd iz „Akvamena 2“: Nije u pitanju samo peticija

26.05.2022

05:30

0

Isečene scene su uglavnom akcione, ne ljubavne

Otkriven pravi razlog izbacivanja Amber Herd iz „Akvamena 2“: Nije u pitanju samo peticija
Amber Herd - Copyright Profimedia

Sudska bitka Amber Herd sa Džonijem Depom nimalo ne pomaže njenoj karijeri. Nakon što je 2017. godine postala deo „Lige pravde“, a zatim snimila hit „Akvamen“, karijera joj sada stagnira.

Amber je svesna lošeg perioda u svojoj karijeri i to je potvrdila na prošlonedeljnom svedočenju na sudu. Iz nastavka „Akvamena“ koji bi trebalo da stigne pred publiku sledeće godine, neke njene scene su izbačene.

Amber Herd, film "Akvamen"/Profimedia
 

Glavnu ulogu u ovom ostvarenju tumači Džejson Momoa, a Amber mu je bila direktna partnerka. Ipak, kako navode predstavnici studija Vorner Bros, koji stoji iza filma, drastično su smanjili scene s Amber, a odluku opravdavaju time da između nje i Džejsona nema hemije, iako igraju ljubavni par.

Isečene scene su uglavnom akcione, ne ljubavne, a cela situacija je Amber jako pogodila. Kako piše Fox News, glumici niko nije najavio šta će se dogoditi, već je sama shvatila dok je čitala scenario nastavka.

Džejson Momoa i Amber Herd, film "Akvamen"/Profimedia
 

Mnogi smatraju i da se studio samo opravdava navedenim razlogom, te da je za izbacivanje scena zaslužna peticija kojom je više od četiri miliona ljudi tražilo da se glumica izbaci iz nastavka „Akvamena“.  

- Muškarci su žrtve porodičnog nasilja, baš kao i žene. To se mora prepoznati i moraju se preduzeti mere da bi se sprečilo slavljenje poznate zlostavljačice u industriji zabave. Učinite pravu stvar. Uklonite Amber Herd iz „Akvamena 2", navodi se, između ostalog, u opisu peticije.

Amber Herd Profimedia
 

Peticija je pokrenuta još 2019. godine, ali je sada postala još popularnija zbog sudske parnice Amber i Depa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike