Dobra zabava i smeh su zagarantovani: Na male ekrane stižu „Zbornica“ i nastavak „Aviondžija“

18.05.2022

15:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Nema sumnje da će uz ove dve nove i postojeće serije i filmove gledaoci i u narednom periodu uživati u raznovrsnom i kvalitetnom sadržaju na Superstar kanalu

Dobra zabava i smeh su zagarantovani: Na male ekrane stižu „Zbornica“ i nastavak „Aviondžija“
Zbornica_ep12.01_16_10_05.Still001 - Copyright Serija "Zbornica" Promo/Telekom Srbija

Od četvrtka, 19. maja, na kanalu Superstar emitovaće se dva projekta koje potpisuje produkcija Telekom Srbija. Sve ljubitelje serije „Aviondžije“ obradovaće novih 48 epizoda, dok će sitkom „Zbornica“ gledaoce vratiti u mladost i na razne situacije koje su proživljavali u školskim klupama.

Svakog radnog dana, od 20 časova, najpoznatije avionsko osoblje u regionu, pomognuto novim likovima, prolaziće iznova kroz interesantne avanture zbog kojih ćete poželeti da i sami, u realnosti, letite sa njima.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

U nastavku humoristikne serije „Aviondžije“ videćemo i kako izgleda kada žena pilot vozi avion, šta se dešava kada muškarac ne može da preboli rastanak, na koji način stjuart pokušava da zaradi nešto „sa strane“, šta se dešava kada se u kompaniji zaposli, na prvi pogled, nesposobna ćerka direktora i kako perserka izlazi na kraj sa svima njima.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Produkcijske kuće Telekom Srbija i Hype production, koje predvode autor Saša al Hamed, rediteljka Suzana Purković i scenaristi Tatjana Ilić, Milena Depolo, Filip Vujošević i Milica Jevtić, na sjajan način su predstavili mnoge situacije u kojima dolazi do sudara različitih svetova i karaktera u vazduhu, na visini od nekoliko hiljada metara.

Odmah posle epizode „Aviondžija“, pažnju gledalaca Superstara okupiraće serija „Zbornica“. Radnim danima od 21 sat, saznaćemo ono što smo se oduvek pitali - šta se dešava iza zatvorenih vrata „službenih prostorija“ škole.

Serija "Zbornica" Promo/Telekom Srbija
 

Pored školskih zavrzlama i situacija, novi sitkom prikazuje i decu koja su odrasla, ali koja su, u dubini duše, ostala deca. Nastavnici kakve poznajemo u realnom životu, obično su ozbiljni, strogi, ponekad i duhoviti ljudi, slobodni i lišeni brige o tome šta đaci o njima misle.

Kroz pedeset epizoda, „Zbornica“ će nam pokazati kakvi su oni suštinski, a ima ih raznih - od običnih, zabrinutih, sumnjičavih, ambicioznih, do smešnih, uplašenih, veselih, ali povrh svega svi su oni - dragi ljudi.

Serija "Zbornica" Promo/Telekom Srbija
 

Glumačka ekipa koju čine Gorica Popović, Katarina Žutić, Dejan Lutkić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Anka Gaćeša Kostić, Đuro Brstina, Jovana Balašević, Nebojša Ilić, Paulina Manov i Marko Nikitović, na duhovit način predstavila je nastavnike uvek spremne za svađu i pomirenja, nestašluke, smeh, ali i brige.

Delo u kom su nastavnici veoma slični deci, i u kom će svaki gledalac pronaći sličnog sebi, drugara iz odeljenja ili nastavnika iz mlađih dana, potpisuju Telekom Srbija i Atos film, dok je režija poverena Đorđu Stanimiroviću.

Serija "Zbornica" Promo/Telekom Srbija
 

Nema sumnje da će uz ove dve nove i postojeće serije i filmove gledaoci i u narednom periodu uživati u raznovrsnom i kvalitetnom sadržaju na Superstar kanalu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike