Prva fotografija Milana Marića kao Žarka Lauševića? Neuspela ili potpuna transformacija (FOTO)

13.05.2022

05:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera serije „Pad“ je planirana za kraj godine na Superstar TV

Prva fotografija Milana Marića kao Žarka Lauševića? Neuspela ili potpuna transformacija (FOTO)
Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Popularni glumac Milan Marić juče je na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj se vidi da je drastično promenio imidž, pre svega kada je frizura u pitanju, a slika je pokrenula lavinu različitih komentara.

S obzirom na to da Marić trenutno snima seriju „Pad“ u kojoj igra Žarka Lauševića, iako njegova objava koja glasi: „Brate, da me nije izveo na poluvremenu sve bi bilo drugačije…“ ne otkriva o čemu se radi, mnogi su zaključili da će trenutno najtraženiji srpski glumac ovako izgledati u ulozi čuvenog Lauša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Određeni mediji su objavili da ovo jeste prva Marićeva slika na kojoj se vidi nova transformacija ovog glumca koji nas je prošle godine zadivio ulogom Tome Zdravkovića, a kako smo već pisali, imaćemo priliku da ga vidimo i u ulozi Marka Kraljevića, što će svakako podrazumevati novu radikalnu promenu njegovog izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs)

 

Podsetimo, serija „Pad“ se snima po autobiografiji Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikad“. Imaće osam epizoda, za čiji scenario su bili zaduženi Petar Mihajlović i Bojan Vuletić, koji će biti i reditelj.

Milan Marić je povodom nove, izuzetno kompleksne i teške uloge, ranije izjavio:

- Knjigu sam pročitao još kada je izašlo prvo izdanje, a scenario serije je prilično emotivan i kompleksan, samim tim je i ogroman izazov za sve nas. Sa Žarkom sam radio na seriji „Državni službenik“, ali o ovom projektu još nismo stigli da razgovaramo. U svakom slučaju, važno je shvatiti da svrha ove serije nije dokumentarna rekonstrukcija događaja, već pokušaj da se dočaraju vreme i ljudi unutar takvog ludog vremena - istakao je glumac.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
 

Premijera je planirana za kraj godine na Superstar TV, a do tada ostaje da vidimo da li fotografija popularnog glumca koja je izazvala toliku pažnju, zaista predstavlja kako će Milan izgledati u seriji od koje se mnogo očekuje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike