Upoznajte novog superheroja po imenu „Bedmen“: Urnebesna francuska komedija u domaćim bioskopima (FOTO/VIDEO)

19.04.2022

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Provedite veselo veče uz komediju sa duhovitim zapletom, simpatičnom glumačkom ekipom i gomilom smehotresnih scena koje će vas definitivno oduševiti

Upoznajte novog superheroja po imenu „Bedmen“: Urnebesna francuska komedija u domaćim bioskopima (FOTO/VIDEO)
01 © STUDIOCANAL - Copyright Film "Superheroj uprkos sebi" Promo/Taramount

Od čevrtka, 21. aprila, repertoari domaćih bioskopa biće obogaćenim sjajnom francuskom komedijom “Superheroj uprkos sebi”.

Provedite veselo veče uz komediju sa urnebesnim zapletom, simpatičnom glumačkom ekipom i gomilom smehotresnih scena koje će vas definitivno oduševiti.

Film "Superheroj uprkos sebi" Promo/Taramount
 

Ne baš uspešan glumac Sedrik osuđen je da vodi život gubitnika. On je švorc i njegova devojka ga ostavlja. Čak su i njegov otac, sestra i najbolji prijatelji izgubili veru u njegovu sposobnost da uradi bilo šta vredno pažnje.

Konačno dobija glavnu ulogu superheroja „Bedmena“. To je šansa da se izvuče sa beskrajne silazne putanje i stekne poštovanje svog oca. Ali sudbina ponovo uzvraća udarac!

Film "Superheroj uprkos sebi" Promo/Taramount
 

Žureći sa seta obučen u kostim, Sedrik doživljava saobraćajnu nesreću, gubi pamćenje i budi se uveren da je zaista superheroj na misiji! Suočen sa stvarnim avanturama i opasnostima, njegova prava priroda je stavljena na probu.

Da li ima ono što je potrebno da se uhvati u koštac sa silama zla, odbrani najslabije među nama i pobedi loše momke? Ali ne možete samo da odlučite da budete heroj, a kamoli superheroj... posebno to ne može da uradi neko kao što je Sedrik!

Od 21.aprila „Superheroj uprkos sebi“ prikazivaće se u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, Cine Grand Niš, Vilin Grad Niš, Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu (Lazarevac), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike