Posle skoro tri decenije zvezde kultnog filma „Petparačke priče“ ponovo snimaju zajedno

26.04.2022

08:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Realizacija ostvarenja pod nazivom „The Kill Room“ uskoro bi trebalo da počne u Njujorku, a onda da se preseli u Nju Džersi

Posle skoro tri decenije zvezde kultnog filma „Petparačke priče“ ponovo snimaju zajedno
profimedia-0598998300 - Copyright Uma Turman, film "Petparačke priče"/Profimedia

Sjajna vest za sve ljubitelje filma „Petparačke priče“ je da će dve zvezde ovog kultnog ostvarenja uskoro ponovo zajedno zaigrati na filmskom platnu.

Dvadeset osam godina nakon premijere čuvenog ostvarenja Kventina Tarantina, Uma Turman i Semjuel L. Džekson potpisali su da će zajedno igrati u filmu. Glumica koja je oživela Miu Volis i glumac koji je tumačio gangstera Džulsa Vinfilda, prema pisanju magazina The Hollywood Reporter, biće u naslovnim ulogama trilera „The Kill Room“.

Uma Turman u seriji "Sumnja"/Profimedia
 

Film prema scenariju Džonatana Džejkobsona režiraće Nikol Paone, a glavni lik je niko drugi nego ubica koji uprkos tome postaje zvezda sveta umetnosti. Opis radnje zvuči donekle poznato, ali ovog puta šefa tog junaka tumačiće Džekson, dok će Turmanova biti u ulozi prodavačice umetničkih dela.

- Režiranje filma „The Kill Room“, uz neverovatan scenario, s Umom Turman i Semjuelom L. Džeksonom nisam mogla ni da sanjam - otkrila je rediteljka i dodala:

- Svakog trenutka kada su na ekranu, oboma se može pozavideti jer privlače poglede. Večno sam im zahvalna što su rekli da.

Snimanje filma „The Kill Room“ uskoro bi trebalo da počne u Njujorku, a onda da se preseli u Nju Džersi.

Semjuel L. Džekson/Profimedia
 

Iako ćemo pričekati da se dvojac nađe na ekranu, javnost je nedavno svedočila njihovom ponovnom okupljanju na 94. dodeli Oskara. Turmanova, Džekson i Džon Travolta zajedno su se pojavili na sceni Dolbi teatra kako bi uručili nagradu Vilu Smitu. Semjuel je povodom 28. godišnjice filma u ruci imao poznatu crnu aktovku, središnji element filma, čiji sadržaj ostaje nepoznat.

Uma Turman, Semjuel L. Džekson i Džon Travolta na dodeli Oskara/Profimedia
 

Nekoliko dana ranije uručen mu je počasni Oskar koji je zaokružio njegovu dosadašnju bogatu filmsku karijeru. Na radost obožavalaca, glumci su se prepustili rekreaciji dela dugometražnog igranog filma. U trenutku totalne improvizacije, Uma Turman i Džon Travolta odigrali su mitsku plesnu scenu Mie i Vinsenta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike