Aflek i Dejmon ponovo snimaju zajedno: Istinita priča o lideru čuvene kompanije i slavnom košarkašu

25.04.2022

08:01

0

Najbolji prijatelji će se naći u ulogama scenarista, glavnih glumaca i producenata, dok će Ben biti i u rediteljskoj stolici

Aflek i Dejmon ponovo snimaju zajedno: Istinita priča o lideru čuvene kompanije i slavnom košarkašu
Met Dejmon i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Ben Aflek i Met Dejmon ponovo će igrati zajedno na filmskom platnu, ovog puta u istinitoj priči o bivšem čelniku kompanije "Najki" Soniju Vakaru.

Reč je o igranom filmu iza kog stoje Amazon Studio i Skajdens Sports, a ugovor o projektu je u procesu finalizacije.

Aflek i Dejmon će se naći u ulogama scenarista, glavnih glumaca i producenata, dok će Ben biti i u rediteljskoj stolici, saznaje Hollywood Reporter.

Ben Aflek i Met Dejmon/Profimedia
 

Priča će se baviti pokušajima kompanije da potpiše ugovor sa čuvenim košarkašem Majklom Džordanom sredinom osamdesetih, što je tada izgledalo kao nemoguća misija.

Vakara, kog će u filmu igrati Dejmon, taj cilj odvešće čak do Džordanovih roditelja i njegove moćne, dinamične majke, kao i do bivših trenera, savetnika i prijatelja.

I dok će u filmu Džordan biti mitska figura koju nećemo videti ni u jednom trenutku, Aflek će igrati jednog od osnivača kompanije, Fila Najta.

Ugovor koji je Najki sklopio sa legendarnim košarkašem, u trenutku kada se nalazio na trećem mestu najuspešnijih sportskih brendova, pokrenuo je svetsku savremenu industriju sportskih patika vrednu više milijardi dolara.

Ben Aflek i Met Dejmon/Profimedia
 

Aflek i Dejmon trenutno rade na scenariju za ovaj projekat. Dvojica najboljih prijatelja svojevremeno su dobili Oskara za scenario za film "Dobri Vil Hanting", a nedavno smo imali priliku da ih vidimo i u "Poslednjem dvoboju" Ridlija Skota.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike