Ovaj slavni par je prvi na svetu pogledao najnoviji film Toma Kruza: Privatna premijera nastavka „Top Gana“

26.04.2022

06:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Projekcija je održana u bioskopu na Lester Skveru u Londonu, pa je doživljaj bio spektakularan, pošto se radi o jednom od najvećih filmskih platna u Velikoj Britaniji

Ovaj slavni par je prvi na svetu pogledao najnoviji film Toma Kruza: Privatna premijera nastavka „Top Gana“
profimedia-0673807862 - Copyright Film "Top Gan: Maverik"/Profimedia

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton doživeli su još jednu „kraljevsku privilegiju“ jer ih je glumac Tom Kruz iznenadio premjerom nastavka svog popularnog filma „Top Gan“, organizovanoj samo za njih i odabrani krug prijatelja.

Naime, slavni glumac je saznao da je princ Vilijam veliki obožavatelj originalnog filma „Top Gan“ iz 1986. godine, pa je zbog toga, kako piše britanski The Sun, organizovao posebno prikazivanje nastavka „Top Gan: Maverik“ za članove kraljevske porodice i prijatelje u Londonu, pre svetske premijere na predstojećem filmskom festivalu u Kanu.

Profimedia
 

Tom je dočekao i pozdravio Kejt i Vilijama, a projekcija je održana u bioskopu na Lester Skveru u Londonu, pa je doživljaj bio spektakularan, pošto se radi o jednom od najvećih filmskih platna u Velikoj Britaniji.

- Bila je to vrlo neobična premijera, ali Tom nije previše razmišljao nakon što je saznao da je princ Vilijam obožava „Top Gan“ - otkrio je prijatelj kraljevskog para, naglasivši da je bioskop bio zatvoren za druge posetioce, kako bi se osigurala privatnost za odabrano društvo.

Tom Kruz je pre 36 godina u filmu „Top Gan“ maestralno odigrao kapetana Pita „Maverika“ Mičela i to je bila uloga koja mu je otvorila put ka današnjem statusu jedne od najvećih holivudskih zvezda.

Profimedia
 

Nastavak se snimao tokom 2018. i 2019. godine. Iako je premijera bila zakazana za 2019. odložena je zbog snimanja veoma zahtevne scene u avionu, a zatim zbog pandemije koronavirusa.

Film „Top Gan: Maverik“ bi trebalo da se pojavi u bioskopima širom sveta 27. maja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike