Na Netfliksu oboren novi rekord: Zbog ove serije milioni se ne odvajaju od ekrana (VIDEO)

07.04.2022

19:30

0

Epizode "Inventing Anna" skinute sa trona

Na Netfliksu oboren novi rekord: Zbog ove serije milioni se ne odvajaju od ekrana (VIDEO)
Pixabay

Top lista najgledanijih ostvarenja na Netfliksu konstantno se menja i, iako se činilo da neki rekordi ne mogu da budu obnovljeni, to se više puta pokazalo netačnim.

Ovog puta, oboren je rekord gledanosti u prvoj nedelji emitovanja koji je do sada držala mini-serija "Inventing Anna".

U pitanju je rekord postavljen u februaru, kada je tokom prve nedelje emitovanja ovo ostvarenje bilo gledano skoro 196 miliona sati širom sveta.

Simon Ešli/Profimedia
 

Korejska serija "Squid Game" i dalje drži rekord za sveukupnu nedeljnu gledanost, sa 571,8 miliona sati gledanja. Međutim, najgledanija serija u svojoj prvoj nedelji emitovanja sada je "Bridgerton", tačnije njena druga sezona, sa 251,7 miliona sati gledanja.

A koja je bila druga najgledanija serija prošle nedelje?

Pogodili ste – prva sezona iste serije, i to sa 53 miliona sati gledanja, jer je puno ljudi verovatno želelo da se podseti dešavanja iz prve sezone. Druga sezona je u prvih deset dana bila gledana 345 miliona sati, a sada želi da obori još jedan rekord sopstvene prve sezone – 625,49 miliona sati gledanja u prvih 28 dana dostupnosti.

Videćemo koliko će ovo promena doneti na listi najgledanijih sezona u prvim nedeljama i mesecima dostupnosti.

Do sada se pokazalo da nijedan rekord nije neoboriv i da mnoge serije mogu da postanu hitovi niotkuda, a "Bridgerton" će se vratiti u još najmanje dve sezone, a možda i više.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Citymagazine

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti