„Squid Game“ je bio samo početak: „Klub ubijanja starih ljudi“ je još krvaviji

07.04.2022

06:45

0

Reditelj ističe da je već isplanirao gde će se sakriti od starih, nakon premijere ovog kontroverznog ostvarenja

„Squid Game“ je bio samo početak: „Klub ubijanja starih ljudi“ je još krvaviji
Copyright Serija Squid Game/Profimedia

Tvorac hit serije "Squid Game" Huang Dong - hjuk trenutno radi na novom filmu za koji kaže da je inspirisan jednim romanom Umberta Eka.

Govoreći na kanskom događaju MiPTV posvećenom televizijskom programu, on je otkrio da je već napisao 25 strana plana projekta koji će "sasvim sigurno biti još jedan kontroverzan film".

- Biće još nasilniji od 'Squid Game'", rekao je Huang, dodajući da je radni naslov ostvarenja "Killing Old People Club", odnosno "Klub ubijanja starih ljudi".

Serija Squid Game/Profimedia
 

Reditelj je istakao i to da je već isplanirao gde će se sakriti od starih, nakon premijere najavljenog i u najavi kontroverznijeg ostvarenja.

On je, takođe, ispričao da radi na scenariju za drugu sezonu "Squid Game" i da se nada da će se na Netfliksu prikazati 2024. godine.

Govoreći o tome kako su njegove kolege reagovale na seriju, ispričao je detalje svog susreta sa Stivenom Spilbergom na zabavi povodom dodele nagrada Američkog filmskog instituta (AFI).

Profimedia
 

- Spilberg mi je rekao: „Pogledao sam celu tvoju seriju za tri dana i sad želim da ti ukradem mozak“. Bio je to najveći kompliment koji sam dobio u životu, jer je on moj filmski heroj. Odrastao sam gledajući njegove filmove - rekao je Hjuk.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike