Intrigantni ljubavni trougao i opasne spletke: „Bridžerton 2“ uskoro na Netfliksu (VIDEO)

10.03.2022

07:45

0

Prva sezona serije bila je ekranizacija prvog romana iz istoimenog književnog serijala Džulije Kvin, dok predstojeća uzima zaplet i likove iz njenog sledećeg romana, pod nazivom „The Viscount Who Loved Me“

Intrigantni ljubavni trougao i opasne spletke: „Bridžerton 2“ uskoro na Netfliksu (VIDEO)
Serija "Bridžerton" - Copyright Profimedia

Netfliks je objavio prvi trejler za drugu sezonu hit serije „Bridžerton“, koja na ovaj striming servis stiže krajem ovog meseca.

U njenom fokusu će biti ljubavni trougao u kome je Entoni Bridžerton poželjni mladoženja koji traži svoju mladu, a sestre Edvina i Kejt Šarma će se po svemu sudeći do kraja sezone boriti za njegovo srce. Ili će možda on biti taj koji će morati da ih osvoji? Saznaćemo uskoro u svakom slučaju…

Serija "Bridžerton"/Profimedia
 

Prva sezona serije bila je ekranizacija prvog romana iz istoimenog književnog serijala Džulije Kvin, dok predstojeća uzima zaplet i likove iz njenog sledećeg romana, pod nazivom „The Viscount Who Loved Me“.

Džonatan Bejli će u drugoj sezoni ponovo tumačiti Entonija, glavu porodice Bridžerton, koji ovog puta pokušava da nađe ženu, ali nijedna od njegovih potencijalnih supruga ne ispunjava njegove nemoguće standarde.

Simon Ešli/Profimedia
 

S dolaskom sestara Edvine i Kejt Šarma iz Indije, on počinje da se udvara prvoj. Kada otkrije da Entoniju brak iz ljubavi nije prioritet, Kejt, koju igra Simon Ešli, pokušava na sve načine da sabotira njihovu vezu. No, njeno negodovanje će je samo približiti Entoniju i tako dodatno zakomplikovati situaciju.

Tvorac serije je Kris van Duzen, dok se u ulozi glavnog producenta nalazi Šonda Rajms, koja iza sebe ima takve televizijske hitove kao što su serije „Uvod u anatomiju“ i „Skandal“.

Profimedia
 

Druga sezona ove popularne kostimirane drame biće dostupna na Netfliksu od 25. marta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: City magazine

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike