Kolin Firt i Toni Kolet u seriji “The Staircase”: Istinita priča o zastrašujućem ubistvu (FOTO/VIDEO)

04.04.2022

13:01

0

Ketlin Piterson pronađena je mrtva na dnu stepenica u svojoj vili

Kolin Firt i Toni Kolet u seriji “The Staircase”: Istinita priča o zastrašujućem ubistvu (FOTO/VIDEO)
profimedia-0663650273 - Copyright Profimedia

Iz studija HBO Max uskoro stiže nova mini-serija po istinitoj priči, pod nazivom “The Staircase”, a sada možemo da pogledamo i prvi tizer. U pitanju je istinita priča o smrti Ketlin Piterson, za koju je okrivljen i na kraju osuđen njen muž Majkl.

Mini-serija, čiji tvorac je Antonio Kampos, zasnovana na dokumentarnoj seriji o istinitoj priči i tiče se događaja koji su se odigrali 9. decembra 2001. godine u Daramu, u Severnoj Karolini.

Profimedia
 

Ketlin Piterson pronađena je mrtva na dnu stepenica u svojoj vili. Za ubistvo je optužen njen muž Majkl, novinar, romanopisac i kandidat za gradonačelnika.

Tužilaštvo je zagovaralo tezu da je Piterson nasmrt prebio svoju ženu, dok se on branio tvrdnjom da je ona pala nakon što je u sebe unela kombinaciju alkohola i valijuma.

Autopsija je utvrdila da je ona zadobila više različitih povreda, računajući i one nekim tupim predmetom. Majkl je proveo nekoliko godina u zatvoru pre nego što je 2017. priznao krivicu, a tada je pušten na slobodu na osnovu vremena koje je već proveo iza rešetaka.

Pored Kolina Firta i Toni Kolet, koji tumače Majkla i Ketlin Piterson, u seriji glume i Rozmari Devit, Kendas Zamperini, Sofi Tarner, Dejn Dehan, Patrik Švarceneger, Majkl Štulbarg i Parker Pouzi.

Serija će imati 8 epizoda, od kojih će prve tri imati premijeru 5. maja na servisu HBO Max, dok će sve ostale biti objavljene po jedna svake nedelje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Citymagazine

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike