Simon Ešli je nova kraljica Netfliksa: Milioni prikovani za ekran samo zbog nje u drugoj sezoni „Bridžertona“ (FOTO)

29.03.2022

05:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Nemoguće je ne primetiti da je mlada glumica za samo 48 sati postala velika zvezda

Simon Ešli je nova kraljica Netfliksa: Milioni prikovani za ekran samo zbog nje u drugoj sezoni „Bridžertona“ (FOTO)
profimedia-0672475366 - Copyright Simon Ešli/Profimedia

Cela druga sezona serije „Bridžerton“ je izašla i milioni ljudi širom sveta odlučili su da je pogledaju odjednom.

Novu sezonu jedne od najgledanijih Netfliksovih serija u istoriji strpljivo su čekali fanovi i kritičari, a drugi deo priče o porodici Bridžerton na male je ekrane je „doneo“ nove zvezde.

Najsjajnija među njima je definitivno dvadesetšestogodišnja britanska glumica Simon Ešli, koja u novoj sezoni igra Kejt Šarmu, Indijku koja će se naći u velikoj i uzbudljivoj ljubavnoj priči s vikontom Entonijem Bridžertonom.

Simon Ešli/Profimedia
 

Entoni će, bar tokom prve polovine sezone, biti zaljubljen u nju, te je vrlo verovatno da će Simon postati neka vrsta zamene za dosadašnjeg protagonistu Regea-Žan Pejdža, samo drugog pola.

Glumica, koja ima 26 godina, do sada je bila gotovo nepoznata javnosti, te je prilika da zaigra u ovom ostvarenju kompanije Netfliks veliki korak u karijeri.

Ipak, ukoliko ste gledali seriju „Sex Education“, nije vas prevario utisak da je deo i te glumačke družine. Još kao mala, Simon je osetila kojim će se pozivom baviti, što je izazvalo osude njene porodice indijskog porekla. To je nije pokolebalo da okuša sreću u jednoj od najprestižnijih škola glume u Londonu, koju je pohađala čuvena Kejt Vinslet.

Simon Ešli/Profimedia
 

Veštine i znanje koje je tamo stekla otvorili su joj put ka prvim snimanjima - serijama „Woolblood“ i „Broadchurch“, koje, iako nedovoljno popularne na našim prostorima, slove za kvalitetne naslove u Velikoj Britaniji.

Nemoguće je ne primetiti da je Simon Ešli za samo 48 sati postala velika zvezda, a društvene mreže prepune su komentara na nju i njenu ulogu u popularnoj seriji „Bridžerton“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike