Crtani film napravljen u Srbiji prikazuje se u celom svetu: Džoni Dep pozajmio glas glavnom junaku (VIDEO)

24.03.2022

16:30

0

"Puffins Impossible" je akciono-avanturistički nastavak globalno veoma uspešnog animiranog serijala "Puffins"

Crtani film napravljen u Srbiji prikazuje se u celom svetu: Džoni Dep pozajmio glas glavnom junaku (VIDEO)
Foto01_Andrea Iervolino_Monika Bakardi_Džoni Dep_Miloš Biković - Copyright Foto: Arhiva IES i ADS

Početkom aprila, na svetske striming platforme prvi put stiže animirani serijal kreiran u Srbiji.

Reč je o serijalu "Puffins Impossible" sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi, kreiranom u domaćem kreativnom studiju Iervolino Studios, matične kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, a produciranom u Archangel Digital Studios, producentskoj kući našeg glumca i producenta Miloša Bikovića.

"Puffins Impossible" je akciono-avanturistički nastavak globalno veoma uspešnog animiranog serijala "Puffins".

Foto: Arhiva IES i ADS
 

U kreiranju serijala, po najvišim svetskim produkcijskim i tehnološkim standardima, učestvovali su brojni domaći umetnici, među kojima su i mnogi poznati scenaristi i reditelji.

Prva sezona serijala od 18 petominutnih epizoda biće dostupna publici u više od 90 zemalja sveta putem striming platformi Apple TV, Amazon Prime, Google Play, Chilli TV i Tatatu. Tako će milionski auditorijum širom sveta biti u prilici da vidi rad kreativaca i umetnika iz Srbije.

Foto: Arhiva IES i ADS
 

"Puffins Impossible" prati avanture jedinstvenih superheroja - pet arktičkih ptica sa supermoćima, a legendarni glumac Džoni Dep nastavlja da pozajmljuje glas i karakter glavnom junaku Džoniju Pafu i u ovom nastavku.

Ovaj zabavan i edukativan animirani serijal takođe se bavi i važnim temama današnjice. Kroz mnogo apsurdnih situacija i urnebesnih gegova, deca se na zabavan način upoznaju sa temama kao što su rodna i rasna jednakost, značaj zajedništva, poštovanje različitosti, kao i zaštita životne sredine.

Foto: Arhiva IES i ADS
 

- "Puffins Impossible" je sjajna priča za sve uzraste, duhovita i poučna. Nadam se da će ponoviti uspeh serijala Puffins, koji potvrđuje globalnu potrebu za inovativnim visokokvalitetnim kratkim animiranim porodičnim sadržajem, prilagođenim svim tipovima ekrana. Drago mi je što će animirani serijal iz Srbije doneti radost deci i mladima u srcu širom sveta i što su njegov kvalitet prepoznali globalni striming giganti. Izuzetno sam ponosan na tim u Srbiji, njihovu predanost i talenat. - rekao je Andrea Iervolino, generalni direktor i suosnivač kompanija Iervolino & Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

Foto: Arhiva IES i ADS
 

"Puffins Impossible" serijal kreiran je u kreativnom studiju za animaciju Iervolino Studios (IES), vlasnika Andree Iervolina i ledi Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE), dok produkciju potpisuje Archangel Digital Studios iz Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike