Miloš Biković u novoj ruskoj seriji sa oznakom 18+: Triler sa eksplicitnim i uznemirujućim scenama (VIDEO)

08.02.2022

06:30

0

Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama

Miloš Biković u novoj ruskoj seriji sa oznakom 18+: Triler sa eksplicitnim i uznemirujućim scenama (VIDEO)
profimedia-0279032347 - Copyright Miloš Biković/Profimedia

Miloš Biković i ruska glumica Paulina Andrejeva tumače glavne uloge u novoj ruskoj seriji „The Chicks“ (The Telki), zasnovanoj na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva.

Glavni junak ove pripovesti je Moskovljanin Andrej Mirkin, predstavnik generacije dvadesetsedmogodišnjih stanovnika ruskih megalopolisa. On u eri instant mesindžera, elektronskih cigareta i društvenih mreža vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.

Miloš Biković/ATAImages/Antonio Ahel
 

Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama, u kojima Mirkin traga za uspehom i zadovoljstvom ne razmišljajući o tome koliko je života slomio na putu.

Međutim, u jednom trenutku, sve oko njega počinje da se ruši i njegov život se pretvara u pakao jer će ovaj harizmatični cinik morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

U saopšenju za javnost stoji da je reč o opakom ženskom trileru osvete u maniru Finčerovog ostvarenja „Iščezla“, a sudeći po trejleru serija će obilovati eksplicitnim i uznemirujućim scenama.

Pored Bikovića i Andrejeve u seriji igraju Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova i drugi. Režiju potpisuje Marija Agranovič.

Premijera je zakazana za 24. februar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Sputnik

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike