Džoni Dep o Srbima: Iza vaših očiju krije se duša (FOTO/VIDEO)

19.10.2021

19:37 >> 19:42

1

Ovo je savršen opozit Holivuda, istako je proslavljeni glumac

Džoni Dep o Srbima: Iza vaših očiju krije se duša (FOTO/VIDEO)
džoni dep c (13) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Džoni Dep je u Srbiji povodom predstavljanja prve sezone animiranog serijala, sastavljenog od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije.

 

Nakon što je danas u popodnevnim časovima bio na prijemu kod predsednika Aleksandra Vučića, Dep večeras prisustvuje i svečanoj manifestaciji u zgradi "Geozavoda", gde se okupljenima obratio i istakao sledeće:

- Nekada davno, mislim da je to bilo 1991. imao sam puno sreće da upoznam Emira Kusturicu. Snimali smo film zajedno i, budući da nisam znao koliko će dugo snimanje trajati, a potrajalo je skoro godinu dana, imao smo vremena da se bliže upoznamo. Emir i njegova porodica predstavili su mi kulturu Srbije i kada sam se razboleo (tokom snimanja) njegovi roditelji su brinuli o meni. Radio sam ovde sa ekipom koja je bila neverovatno profesionalna, šokirali su me svojom efikasnošću - svako je znao tačno šta radi. I ono što me je oduševilo najviše je da je to bila ogroma grupa ljudi koja radi ka ostvarenju istog cilja... a taj cilj je bilo snimanje filma. Tako sam spoznao šarm i toplotu i lepotu Srbije i srpskog naroda. Od tada sam ovde uvek dobrodošao i uvek je bilo lepo doći. Jednom kad provedeš toliko vremena sa Kusturicom i vidiš sva ova lica i oči koje iza sebe kriju dušu, neverovatan je osećaj.

Dep je naglasio da je rad u Srbiji za njega izazov.

- Ovaj projekat je neverovatan i bio je baš izazovan za mene, ali sav rad koji je urađen od strane ekipe koja je okupljena ovde je odličan i nemam dileme da će zbog toga sve više umetnika doći ovde, istako je slavni glumac i dodao.

- Ovo je savršen opozit Holivuda.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike