Džoni Dep u Beogradu primio Zlatnu medalju Srbije (FOTO)

15.02.2022

13:17

0

Holivudski glumac odlikovan je za izuzetan doprinos našoj zemlji, u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice

Džoni Dep u Beogradu primio Zlatnu medalju Srbije (FOTO)
džoni dep dodela_ordenja (1) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Džoni Dep je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos našoj zemlji, u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice.

Svečana ceremonija organizovana je u Palati Srbije, a Džoniju Depu priznanje je uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Ovo je zaista jedan poseban trenutak za mene i veoma sam ponosan. Želeo bih jednu priču da podelim. Jako davno, bio sam blagosloven da upoznam čoveka za kojeg  sam znao da ne pripada Holivudu. Njegovo ime je Emir Kusturica... Želim da doprinesem Srbiji, zajedno sa Emirom - poručio je Džoni Dep.

On je rekao da je Srbija "divna zemlja" bogata talentovanim mladim ljudima.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Slavni glumac je rekao da je sada u novoj fazi života, koju bi želo da otpočne u Srbiji i dodao da će učiniti sve što je u njegovoj moći da doprinese poboljšanju života, kao i unapređenju umetničke slike naše zemlje.

- Neka ova medalja bude otelotvorenje moje obaveze prema Srpskom narodu - poručio je Dep.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Ceremonije dodele priznanja prethodila je muzička numera iz Depovog filma "Don Huan de Marko" koju je izvela grupa NeBo.

Dep je prethodno jesenas bio u Beogradu kada je promovisao animirani serijal "Puffins Impossible" proizveden u Srbiji, a kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja "Iervolino Studios (IES), u vlasništvu Andree Iervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije "Iervolino end Lady Bacardi Entertainment" (ILBE).

Produkciju serijala potpisuje "Archaangel Digital Studios" (ADS) glumca Miloša Bikovića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike