Miloš Biković otkriva da li će Džoni Dep igrati u nastavku serije „Južni vetar“

18.03.2022

16:30

0

„Serija će biti snimana na engleskom, srpskom i ruskom jeziku i želja nam je da uključimo više ženskih likova“, ističe glumac

Miloš Biković otkriva da li će Džoni Dep igrati u nastavku serije „Južni vetar“
196060_dep-a-5_orig - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Film “Južni vetar 2: Ubrzanje” postigao je veliki uspeh ne samo u zemlji, već i u regionu. Tako je u Hrvatskoj proglašen za najgledaniji film u njihovoj bioskopskoj istoriji, u Bugarskoj je takođe ostvario odlične rezultate, a sada je došlo vreme da Miloš Avramović na čelu sa Milošem Bikovićem započne snimanje druge sezone serije “Južni vetar”.

24sedam/Goran Sivački
 

- Nova sezona nastavlja radnju tamo gde je drugi deo filma stao. Međutim, mi je formiramo tako da gledaoci iz inostranstva, koji nisu gledali prethodne delove, mogu da je prate bez da znaju predistoriju. Imamo učešće holivudskih glumaca, pridružiće nam se Majkl Medsen i Vilijam Boldvin - rekao je Biković.

Južni vetar 2: Ubrzanje Promo/Nemanja Miščević
 

Osim američkih, u seriji će se pojaviti i velike ruske zvezde, ali glumac još ne može da potvrdi njihovo učešće dok ne bude potpisan ugovor.

- Glavna junakinja jedne linije priče trebalo bi da bude Ruskinja. Biće i muških, ali glavni su ženski likovi. Serija će biti snimana na engleskom, srpskom i ruskom. Želja nam je bila da uključimo više ženskih likova, da manje imaju trpnu radnju. Žene su danas podjednako angažovane u svim sverama društva kao i muškarci. Čak i kada je reč o podzemlju, gde takođe učestvuju i indukuju neke od važnih događaja. Želimo da “Južni vetar” prikažemo iz ženskog ugla - rekao je Miloš Biković u jednoj emisiji.

Džoni Dep/Profimedia
 

Na pitanje da li će se njegov saradnik i prijatelj Džoni Dep priključiti seriji, Miloš odgovara:

- Nisam hteo da zloupotrebljavam taj moment da bih ga uvlačio u ovu priču. To treba da se radi preko agenta, a ne uveče na proslavi da mu kažem: “E, brate, imam ulogu za tebe”. Takve stvari se završavaju kada si trezan i preko mejla. To je profesionalno i onda možeš objektivno da sagledaš ponudu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: filmitv.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike