Policija pretražuje i Lazarevu pećinu: "Češlja" se i kanjon Zlotske reke (FOTO)

07.04.2024

10:54

0

Osumnjičeni ili odbijaju da kažu gde je telo, ili daju kontradiktorne informacije, a u toku je i njihovo ispitivanje

Policija pretražuje i Lazarevu pećinu: "Češlja" se i kanjon Zlotske reke (FOTO)
Lazareva pećina i policija - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Pripadnici MUP-a od jutros su na terenu i, kako 24sedam saznaje, nalaze se na lokaciji Lazarev kanjon (Lazareva pećina) u selu Zlot. Pretražuje se kanjon i duž Zlotske reke, a sve u cilju pronalaska tela ubijene devojčice Danke Ilić (2).

Osumnjičeni Dejan Dragijević (50) je, da podsetimo,  iz sela Zlot. Policija je privela i njegovog ova Radoslava (73) i brata Dalibora (40) i osumnjičila ih za pomaganje u premeštanju Dankinog tela sa deponije, gde je prvobitno bačeno.

Kroz centar sela Zlot prošla su dva policijska automobila, dva policijska kombija, jedan auto i jedan kombi vatrogasne spasilacke sluzbe. Pretražuju se sve lokacije na koje vodi trag.

Osumnjičeni ili odbijaju da kažu gde je telo, ili daju kontradiktorne informacije, a iz MUP-a je rečeno da paralelno sa potragom traje i ispitivanje osumnjičenih.

Dragijević je, da podsetimo, zajedno sa Srđanom Jankovićem (50), kolegom iz "Vodovoda" koji je vozio, osumnjičen da je službenim automobilom "fijat panda" udario devojčicu. Stavili  su je u zadnji deo automobila, kad se probudila zadavili je u kolima, a zatim telo bacili na deponiji blizu Strarobanjskog puta. Posle 10 dana na vozilu su pronađeni tragovi krvi, a dvojica osumnjičenih su uhapšena. Oni su i policiji i na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru priznali da su počinili zločin.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike