Niko neće Lava: Porodica odbija da sahrani oca-monstruma (FOTO)

06.03.2024

12:28

0

Autor: 24sedam

Sinovi u belim kovčezima na groblju u Bačkom Petrovcu, kraj njih i majka-ubica

Niko neće Lava: Porodica odbija da sahrani oca-monstruma (FOTO)
ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dva bela kovčega i jedan boje drveta, sa telima Martine Petrović Suvajdžić (23) i dvojice njenih sinova doneti su na slovačko groblje u rodnom Bačkom Petrovcu gde će u 14 sati biti sahranjeni.

Telo Lava Petrovića Suvajdžića (25), Martininog supruga i oca dvoje dece, još je u novosadskoj mrtvačnici. Za sada ne postoje informacije da li će iko preuzeti njegovo telo jer je u dugogodišnjem sukobu sa svojom porodicom, zbog čega je i dodao babino prezime Suvajdžić. 

Majka, ubica sinova od jedne i tri godine, koja je posle zločina zajedno sa mužem Lavom (25) skočila sa solitera u novosadskom naselju Liman 2, biće sahranjena pod devojačkim prezimenom Kukučkova. 

24sedam/Katarina Mihajlović
Iznajmljena kuća na Petrovaradinu gde su otrovani dečaci

Navodno, Martinina porodica je besna jer je upravo suprug Lav uzrok njene svađe sa roditeljima. Zbog toga ona nije ni bila u kontaktu sa najrođenijima i to dugi niz godina. Čak u čitulji nisu ni stavljena imena dvojice sinove Arosa i Ehosa već se samo navodi "deca". Sumnja se da su imena dobili po egipatskim simbolima, odnosno sekti čiji su članovi bili njihovi roditelji.

Supružnici su u petak oko 22 časa ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, obili izlazna vrata za krov, a zatim zajedno skočili u smrt. Policija ih je identifikovala na osnovu otisaka prstiju. Sutradan su u iznajmljenoj kući na Petrovaradinu, gde su živeli, pronađena tela dvojice sinova. Obducenti su utvrdili da su mališani otrovani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike