Zastrašujuća poslednja poruka iz Petrovaradina: Pisao sotoni, pa sa ženom otrovao decu i skočio u smrt!

05.03.2024

12:07

0

U svesci je Lav Petrović Suvajdžić (25) navodno napisao: "Sotono, moj zadatak je izvršen. Napuštam ovaj svet"

Zastrašujuća poslednja poruka iz Petrovaradina: Pisao sotoni, pa sa ženom otrovao decu i skočio u smrt!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Profimedia

Policija je u Petrovaradinu u kući u kojoj su Lav (25) i Martina Petrović Suvajdžić (23) živeli sa dva sina pronašla tela dece prekrivena čaršavom, zidove okrečene u crno sa egipatskim simbolima, sektaške knjige i literaturu, kao i pretežno crnu garderobu koju su supružnici nosili. Pronađena je, prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, i sveska u koju je Lav, po svemu sudeći u petak 1. marta, zapisao: "Sotono, moj zadatak je izvršen. Napuštam ovaj svet." To je bila njegova poslednja poruka.

Lav i Martina su, da podsetimo, prvo otrovali svoju decu u kući u Petrovaradinu, a potom skočili u smrt sa 17. sprata solitera na Bulevara cara Lazara 7 u novosadskom naselju Liman.

Tanjug/Facebook
Martina Petrović Suvajdžić i soliter u Novom Sadu

Tada je stravično klupko počelo da se odmotava. U momentu kad su skočili držeći se za ruke, mladi supružnici kod sebe nisu imali dokumenta. Usledila je identifikacija na osnovu otisaka prstiju.

Policijska patrola je u subotu oko 17 časova ušla u iznajmljenu kuću u Petrovaradinu gde su Lav i Martina živeli, a prizor koji su zatekli bio je stravičan. Tela dvojice dečaka, koji su imali samo tri i jednu godinu, pronađena su na kauču prekrivena čaršavom.

Na zidovima u kući bili su iscrtani drevni egipatski simboli - "ankh", koji simbolizuju "večni život" i izgledaju kao krst sa "drškom".

Literatura i knjige bili su u fiokama i u jednom ormanu. Pronađene su sveske sa tvrdim povezom, gde je Lav pisao neke beleške o zagrobnom i večnom životu, izolaciji od čitavog ovozemaljskog sveta, crtao satanističke i druge simbole, pri čemu se direktno obraćao đavolu. U jednoj od njih pronađena je i poruka sotoni da je njegov zadatak završen i da ide sa ovog sveta, što je najverovatnije uradio pred samu tragediju.

Sve ove poruke, kako tvrde stručnjaci, ukazuju na to da je neka opasna sekta potpuno pomračila um i Lavu i Martini, pa su u okviru nekog jezivog obreda digli ruku i na decu i na sebe.

Prema nezvaničnim informacijama, Lav i Martina su se pre pet godina potpuno izolovali i od porodice i od prijatelja i saradnika, što je karakteristično za one koje sekta uzme pod svoje.

On je iz Beograda, a ona iz Bačkog Petrovca. Inspektori su u razgovoru sa njihovim roditeljima saznali da oni nisu imali nikakav kontakt s njima od kada su se Lav i Martina upoznali i venčali, i nisu znali da su im deca opsednuta đavolom. Veoma teško im je palo saznanje da su ostali i bez dece i bez unučića. Martinini roditelji za drugog unuka nisu ni znali.

Nisu, da podsetimo, imali naloge ni na jednoj društvenoj mreži, što nije svojstveno mladim ljudima poput njih, a u kući nisu imali čak ni TV. Nosili su samo crnu garderobu, a u dvorištu kuće u Petrovaradinu ostao je njihov crni veš na sušilici.

Komšije su otkrile da su se Lav i Martina doselili u njihov kraj pre dve ili tri godine i da su bili prilično čudni, pogotovo Lav. Kažu da ni sa kim nisu komunicirali i niko ne zna od čega su živeli. Martina je delovala kao obična devojka, iako se ni sa kim nije družila. Lav se, kako tvrde, čak ni u prolazu nije javljao, a ne bi ni pogledao komšije. Svakog jutra je rano izlazio iz kuće, u crnoj garderobi, sa rancem na leđima. Retko su im svraćali gosti, a kad su dolazili niko nije znao ko su ti ljudi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike