Sinovima dali mitološka imena! Supružnici koji su ubili decu, pa skočili sa zgrade bili u satanističkoj sekti? (FOTO/VIDEO)

03.03.2024

20:45

2

Lav i Martina deci su dali imena Aros i Ehos, a sektolog otkriva njihovo značenje

Sinovima dali mitološka imena! Supružnici koji su ubili decu, pa skočili sa zgrade bili u satanističkoj sekti? (FOTO/VIDEO)
Kuća u kojoj su prinađena tela dece u Petrovaradinu - Copyright Tanjug

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23), koji su ubili svoje dvoje dece u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, pa potom počinili samoubistvo skočivši sa solitera u Novom Sadu, deci su dali mitološka imena.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je juče oko 17 časova otišla u kuću u Petrovaradinu i zatekla dva mrtva mališana, koji su bili prekriveni čaršafom! 

- Ta dva nesrećna dečaka bili su upravo Aros Petrović Suvajdžić i Ehos Petrović Suvajdžić, koje su roditelji Lav i Martina, kako se sumnja ubili u kući u kojoj su živeli - rekao je izvor Informera.

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači.

Sumnja se da je Lav koristio nedozvoljene susptance. To će, međutim, biti potvrđeno ili demantovano obdukcijom, a trebalo bi da se otkrije i šta su deci dali, odnosno čime su ih uspavali i ubili.

U kući su na zidovima, da podsetimo, pronađeni egipatski simboli. Reč je o simbolima sotone, i onima koji znače odvajanje od ovog sveta. Imena koja su dali deci su takođe zbunjujuća jer su mitološka, što navodi javnost da su mladi supružnici bili u raljama sekte.

Sektolog Dimitrije Pastuović objašnjava značenje imena dečaka.

- Aros znači upliv, spajanje, ulazak dok je Ehos model starog peva...na primer starog obraćanja Bogu. Sve govori da je, nažalost ovaj bračni par bio u satanističkoj sekti - rekao je Pastuović.

Prema najnovijim saznanjima Lav je iz Beograda, dok je Martina iz Bačkog Petrovca, a oboje navodno godinama nisu bili u kontaktu sa svojim porodicama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike