Prvi rezultati obdukcije dečaka iz Novog Sada: Mališani otrovani!

05.03.2024

15:29

0

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući u Petrovaradinu

Prvi rezultati obdukcije dečaka iz Novog Sada: Mališani otrovani!
Ilustracija - Copyright Printscreen 192.rs

Prema prvim toksikološkim rezultatima obdukcije dece za koju se sumnja da su ih ubili majka i otac M. P. S. i L. P. S., u njihovom telima su nađene određene supstance koje su mogle dovesti do njihove smrti.

- Patolozi i toksikolozi su zbunjeni prvim rezultatima analiza sa obdukcije nesrećne dece. Pronađene su određene supstance, ali su patolozi i toksikolozi zbunjeni i još ništa nije gotovo. Još nije utvrđeno da li je tim supstancama namerno ili slučajno uzrokovana smrt dece. Rade se dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti. U toku je operativni rad policije i vršenje naloženih analiza i vestačenja. Nemamo još uvek podatke o uzroku smrti dece, o čemu ćemo obavestiti javnost ukoliko to ne bude eventualna smetnja za dalje provere i tok istrage – priča za Blic izvor upoznat sa tokom istrage.

Podsetimo, u petak uveče mladi bračni par izvršio je samoubistvo skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt. Prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Ovaj bračni par je živeo u Petrovaradinu. Ubrzo je otkriveno da su M. P. S. i L. P. S., pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu. Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima. Navodno, simboli su nađeni u dnevnom boravku, a u sobi u kojoj su spavali je bio bračni krevet i krevetac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike