Martinu će sahraniti sa sinovima: Sumnja se da je otac verovao u žrtvovanje za večni život!

05.03.2024

19:37

0

Lav je bio potpuno opčinjen satanističkim obredima, verovanjima i žrtvom koja bi morala da se podnese zarad "večnog života"

Martinu će sahraniti sa sinovima: Sumnja se da je otac verovao u žrtvovanje za večni život!
Martina Petrović Suvajdžić i soliter sa kog je sa mužem Lavom skočila u smrt - Copyright Tanjug/Facebook

Martina P. S. (23) i dvojica njenih sinova od jedne i tri godine biće sahranjeni sutra na groblju u Bačkom Petrovcu, a prvi toksikološki rezultati obdukcije mališana pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti.

- Patolozi i toksikolozi su zbunjeni prvim rezultatima analiza. Nađene su određene supstance, ali još nije utvrđeno da li je smrt mališana uzrokovana namerno ili slučajno. Zato se rade dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti - ispričao je izvor upoznat sa istragom.

Izvor Kurira ističe da je Lav P. S. (25) koji je, kako se sumnja, prvo ubio sinove, a zatim sa suprugom Martinom skočio sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, bio izmanipulisani pojedinac koji je i svoju ženu uvukao u najbizarnija verovanja o večnom životu i žrtvi.

Lav je bio potpuno opčinjen satanističkim obredima, verovanjima i žrtvom koja bi morala da se podnese zarad "večnog života". Zbog toga se sumnja da je on uvukao Martinu u kandže sekte - kaže sagovornik Kurira.

Kurir saznaje i da u evidenciji Centra za socijalni rad nema prijava protiv Martine i Lava.

- Nema, takođe, ni informacija da li su roditelji vodili decu kod lekara i da li su mališani bili vakcinisani - navodi izvor Kurira.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike