Nisam više mogla, oterao me: Isplivao snimak krvave ljubavnice iz Sjenice o mužu ubici (VIDEO)

14.02.2024

10:46

0

Autor: 24sedam

Na Pešteru skupljali pomoć za samohranu majku

Nisam više mogla, oterao me: Isplivao snimak krvave ljubavnice iz Sjenice o mužu ubici (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Više tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv Emraha Džankovića (19) iz Sjenice i Elvisa Hrnjaka (40) iz Novog Pazara zbog ubistva Nusreta Destanovića (28). Na međunarodnoj poternici je Sead Ahmetović Zečević (27) iz Sjenice, koji je i počinio zločin.

Naposredno po otkriću zločina uhapšena je i Rijalda Haci (27), bivša supruga Seada Ahmetovića Zečevića a ljubavnica žrtve, zbog sumnje da je bila upućena u pripreme za zločin. Protiv nje se još uvek ne vodi istraga a sumnjalo se da je preko njenog mobilnog telefona namamljen Destanović.

- Mučila sam se. Htela sam da živimo zakjedno ali mi je Sead rekao da idemo. Majka je došla da me uzme sa moje dvoje male dece. Nisam mogla sa njim nikako - pričala je Rijalda kada su joj, kao samohranoj majci, oktobra 2022. uručeni pokloni prikupljeni na Pešteru.

Rijalda Haci je živela u selu Bioce na Pešteru. Bila je udata u Međugorju, gde je živela s Seadom Ahmetovićem Zečevićem, da bi kasnije otišla sa mužem u Sarajevu i tamo bila pet godina.

Nakon razvoda, vratila se u rodno selo.

Njena bračna istorija (pogledajte ovde video) povezana je i sa porodicom ubijenog Nusreta Destanovića - njen brat bio je oženjen sestrom Nusreta Destanovića, čime su postali porodični prijatelji. Destanović je, posetivši sestru, započeo vezu s već razvedenom Rijaldom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike