Ubici pomogao da se okupa, spalio krvav veš, dao mu 200 evra i ispratio ga na autobus za Nemačku? Novi, jezivi detalji ubistva mladića

12.02.2024

14:34

0

Sumnja se i da je S. A. Z., koji je bekstvu, nakon ubistva uzeo "golf 4" koji je bio u vlasništvu žrtve i dovezao ga kod E. H.

Ubici pomogao da se okupa, spalio krvav veš, dao mu 200 evra i ispratio ga na autobus za Nemačku? Novi, jezivi detalji ubistva mladića
Ilustracija/Nusret Destanović - Copyright Profimedia/RINA

Nakon što je otkriveno da je Nusret Destanović (27) iz Tutina, za kojim se tragalo nekoliko dana, ubijen, iz dana u dan otkrivaju se jezivi detalji ovog brutalnog zločina za koji su osumnjičeni njegova ljubavnica R. H. (27), njen bivši suprug koji je u bekstvu S. A. Z. i pomagači E. Dž. (18) i E. H. (40), koji su uhapšeni.

Nusret Destanović brutalno je ubijen 8. februara u kasnim večernjim satima u mestu Karajukića Bunari. Sumnja se da je žrtvu namamio odbegli S. A. Z., i to sa telefona R. H., njegove bivše supruge, sa kojom je žrtva navodno bila u vezi. Nusret je krenuo na ugovoreni sastanak i tada ga je, u sačekuši, nekoliko muškaraca brutalno ubilo. Njegov telo potom je odvezeno "pasatom B6" koji je u vlasništvu S. A. Z. i bačeno u seoski bunar u selu Međugor, dok je njegov automobil "golf 4" osumnjičeni ubica odvezao kod osumnjičenog E. H. u Novi Pazar. Sumnja se da je ubica uspeo da pređe granicu i da se nalazi u Nemačkoj.

- Policija i dalje intenzivno traga za S. A. Z., koji se sumnjiči za teško ubistvo. Sumnja se da je uhapšeni E. H. primio S. A. Z. nakon zločina u svoju kuću u novopazarskom naselju Hadžet, gde mu je omogući da se okupa i spere krvave tragove. Pomogao mu je, navodno, da ukloni sve tragove zločina, a potom ga odvezao na autobusku stanicu, gde je S. A. Z. seo u autobus koji ide za Nemačku - navodi Sandžak danas, koji dalje piše:

- Sumnja se da je E. H., nakon što je ispratio osumnjičenog za ubistvo mladića, garderobu koju je S. A. Z. skinuo sa sebe, onako opranu osušio, a potom zapalio. Takođe, sumnja se da je E. H. dao osumnjičenom i 200 evra kada je krenuo za Nemačku.

Kako su potom preneli lokalni mediji, automobil kojim se žrtva dovezla na dogovoreni sastanak je završio u dvorištu E. H., koji nije prijavio ni to sve dok otac odbeglog S. A. Z. nije došao kod njega u posetu i nagovorio ga da zajedno prijave saobraćajnoj policiji taj automobil.

Postoji određena sumnja i da je S. A. Z. nakon ubistva uzeo "golf 4" koji je bio u vlasništvu žrtve i dovezao ga kod E. H. Nakon što je auto neko vreme bio parkiran u dvorištu E. H., saobraćajna policija je nakon prijave utvrdila o čijem vozilu je reč i tako je klupko počeo da se odmotova - navodi Sandžak Danas:

- Kada je utvrđeno čije je vozilo, istražitelji su brzo otkrili o čemu se radi, a kasnije je otkriven monstruozni zločin. Takođe, utvrđeno je da je R. H. te kobne večeri bila u društvu bivšeg partnera S. A. Z. gde su u jednom restoranu u Novom Pazaru razgovarali o njenom odnosu i vezi sa žrtvom. Navodno, tada je sa njima bio još jedan mladić.

Lokalni mediji objavili su i prepisku između R. H. i njenog bivšeg partnera iz koje se može videti da osumnjičeni S. A. Z., koji je u bekstvu, planira zločin njenog sadašnjeg partnera. R. H. je bila u svakodnevnom kontaktu sa bivšim mužem S. A. Z., dok je, s druge strane, u isto vreme bila u vezi sa žrtvom.

E. Dž. iz Sjenice sumnjiči se za teško ubistvo u saučesništvu, E. H. je osumnjičen za pružanje pomoći počiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, dok se R. H. na teret stavlja neprijavljivanje pripreme krivičnog dela. Istraga je i dalje u toku, kao i potraga za prvoosumnjičenim za zločin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike