Ljubavnici kao dželati: Evo kako su naivni Srećko, Zoran i Dražen postali krvnici (FOTO)

31.01.2024

20:45

0

Autor: 24sedam

Dražen Lazarević samo je jedan u nizu ljubavnika ubica

Ljubavnici kao dželati: Evo kako su naivni Srećko, Zoran i Dražen postali krvnici (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook

Ludo zaljubljeni u udate žene, Srećko, Zoran i Dražen želeli su da ljubavnice uvedu u bračne vode. Nisu birali sredstva da se dokopaju životne saputnice, pa su odlučili da se odmetnu u dželate.

Dražen Lazarević (19) iz Doboja sinoć je sa ljubavnicom Andreom Kajganić (33) ubio njenog supruga Sašu Kulišića (45), trgovca automobilima i vlasnika rentakar agencije. Njih dvoje su žrtvu prvo pokušali da otruju, a zatim su Sašu oteli i na kraju ga ubili u šumi kraj Doboja

Profimedia/Facebook
Saša Kulišić

 

Klupko zločina policija je brzo rasplela i nekoliko sati po otkriću monstruoznog zločina uhapsila ljubavnika tinejdžera i Andreu, koji sada mogu da budu osuđeni i na doživotnu kaznu zatvora.

Po sličnom receptu ruke je okrvavio i Srećko M. (25), ubica Dejana Paunovića (33) iz Klokočevca kod Majdanpeka. Bio je ljubavnik žrtvine žene Slađane (28). I ne samo ljubavnik, već i otac deteta koje je Dejanu predstavljeno kao njegovo.

Printscreen/FAcebook/Srecko M
Dejan Paunović i ljubavnik njegove supruge

Tako je Srećko, po nalogu ljubavnice, sa rođakom Milošem P. (17) Paunovića ubio 5. avgusta 2023. Samo dva meseca pre nego što će počiniti zločin, Srećko je objavio fotografiju na Fejsbuku gde su njih dvojica u jednoj kući uz opis: "Opuštanje posle lova".

Aleksandar L. (28) uspeo je da izbegne sudbinu Dražena, Srećka... On je danima saslušavan kao ljubavnik Biljane Stojanović iz Velikog Trnjana kod Leskovca, koja je presudila sebi pošto je tri godine ranije ubila muža Ivana, a njegov leš zabetonirala u buretu u štali.

Supružnici, ipak, ubitačniji

A ubistvo Anela Papića (32) iz Sjenice pokazuje i da su ljubavnici žrtve supružnika. Njega su 23. juna 2017. godine ubili Senad (38) i Mubera (36) Muhović iz Sjenice, koji su osuđeni u Višem sudu u Novom Pazaru na po 40 godina zatvora.

Printscreen/sjenica.com
Anel Papić žrtva ljubavnice i njenog muža

Mubera je svog ljubavnika Anela namamila u šumarak kraj sela, gde su ga nasmrt pretukli supružnici.

Telo je otkriveno 28. juna 2022. godine, tek kad je žena presudila sebi popivši otrov u šupi u kojoj je bilo i telo njenog supruga. Na kraju, Aleksandar L. je oslobođen svih sumnji.

Zoran Dimić (52), s druge strane, postao je utamničeni ljubavnik. On je 25. aprila 2019. u Vrdniku ubio Nemanju Grčića (37), a u tome mu je pomogla supruga žrtve Danijela Đilasović (43), odnosno ubičina ljubavnica. Žena je kobne večeri pozvala ljubavnika u vikendicu da joj ubije muža, zbog čega on sada, posle odluke Apelacionog suda u Novom Sadu, robija 15 godina. Ljubavnica je dobila osam godina zatvora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike