Crna udovica iz Majdanpeka negirala zločin i tvrdi da je tučena: Njen ljubavnik i maloletnik priznali da su ubili Dejana, pa ga zapalili!

09.10.2023

17:15

0

Autor: Mi. S.

Za 12. oktobar zakazana je ekshumacija tela ubijenog Dejana Paunovića, jer na zahtev supruge i brata nije rađena obdukcija

Crna udovica iz Majdanpeka negirala zločin i tvrdi da je tučena: Njen ljubavnik i maloletnik priznali da su ubili Dejana, pa ga zapalili!
Dejan i Slađana Paunović - Copyright Printskrin/facebook

Slađana P. (28), S. M.(25) i maloletni mladić (17), koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Dejana Paunovića (33) iz sela Klokočevac nadomak Majdanpeka, saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, posle čega im je određen jednomesečni pritvor. Svo troje su osumnjičeni za teško ubistvo.

Kako se navodi u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, saslušana je Slađana P., supruga ubijenog Dejana. Ona je, kako piše, u svojoj odbrani negirala je umešanost u zločin, kao i da je suprug maltretirao, tukao nju i decu, što će biti predmet dalje provere. Svoju odbranu dali su i S. M., koji je bio najbolji drug ubijenog Dejana, kao i maloletni sedamnaestogodišnji mladić, koji su priznali krivična dela za koja se sumnjiče.

Za četvrtak 12. oktobar zakazana je ekshumacija tela ubijenog Dejana Paunovića, budući da nakon ubistva, na zahtev supruge i brata, nije urađena obdukcija. To sve je u cilju dodatnih analiza neohodnih za sporvođenje dokaznog postupka, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Negotinu.

Slađana P. (28), S. M. (25) i maloletni mladić (17) osumnjičeni su da su 5. avgusta u kasnim večernjim satima, krvnički ubili drvenim drškama od lopata i palicama Dejana Paunovića iz Klokočevca kada se vraćao iz druge smene sa posla, a potom njegovo telo ubacili u terensko vozilo, polili benzinom, zapalili i gurnili niz liticu u blizini atarskog puta.

Posle hapšenja, pali su na poligrafskom ispitivanju u Policijskoj satnici u Majdnapeku, nakon čega su priznali zločin.

Prema nezvaničnim informacijama iz izvora bliskih istrazi, sumnja se da su S. M. i Slađana P. bili u ljubavnoj vezi. Slađana, koja je ostala sa četvoro maloletne dece, od kojih najmlađe ima 8 meseci, a najstarije 9 godina, organizovala je suprugovo ubistvo s njegovim najboljim drugom S. M. sa kojim se sumnja da je bila u emotivnoj vezi i njegovim rođakom, sedamnaestogodišnjim mladićem iz Klokočevca.

Ona je navodno saopštila informacije o njegvom kretanju te večeri, 5. avgusta, dvojici ubica, dala im drvena držalja od lopata i rukavice. Oni su nesretnog čoveka sačekali i nasmrt pretukli. Nakon toga beživotno telo su uneli u automobil, zapalili i gurnuli niz liticu na putu za salaš na kome su živeli. Svu garderobu i obuću sa sebe su spalili i jedino što su od ubijenog Dejana uzeli je platna kartica, koju je S. M. te noći odneo njegovoj ženi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike