Crnoj udovici iz Vrdnika potvrđena robija: Namamila muža u vikendicu da ga ubije njen ljubavnik! Ubici kazna prepolovljena

04.08.2022

10:00

0

Autor: 24sedam

Zoranu Dimiću kazna je smanjena sa 20 na 15 godina zatvora

Crnoj udovici iz Vrdnika potvrđena robija: Namamila muža u vikendicu da ga ubije njen ljubavnik! Ubici kazna prepolovljena
Copyright Facebook/Danijela Djilasovic

Odlukom Apelacionog sud u Novom Sadu preinačena je presuda Višeg suda u Sremskoj Mitrovici Zoranu Dimiću za ubistvo Nemanje Grčića (37) u aprilu 2019, sa 20 na 15 godina zatvora. Žrtvinoj supruzi Danijeli Đilasović, koja je pomogla optuženom, ostala ista kazna u trajanju od osam godina zatvora.

Nemanja Grčić ubijen je 25. aprila 2019. u vikendici u Vrdniku, dok je u apartmanu bio sa suprugom Danijelom. Danijela je, prema optužnici, namamila supruga da borave u vikendici, zatim ostavila otvorena vrata i tako ubici omogućila da uđe u apartman i ubije njenog muža..

Jovan Grčić, otac Nemanje Grčića, nakon pravosnažnosti presude,rekao je da je nezadovoljan ovom odlukom.

- Sramna presuda! Mog sina nema, a oni im sada smanju kaznu za planirano ubistvo. Ona je na slobodi, a uradila je tako nešto. Zoran i Danijela upoznali su se na proslavi na kojoj je bila s mužem kod njegovog druga iz Subotice. Dimić je bio na odsluženju zatvorske kazne, ali je imao slobodne vikende. Kako je utvrđeno, on je kobnog dana uzeo divlji taksi u Subotici i 200 kilometara prešao da dođe do Vrdnika. Taksista ga je čekao i vratio ga u Suboticu posle zločina - objasnio je Grčić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike