Deda ispričao detalje iz ljubavnog trougla sa crnom udovicom: Upozoravao sam da će ubiti ženin švaler

11.10.2023

09:45

0

Slađana Paunović četiri godina bila u vezi sa ubicom Srećkom

Deda ispričao detalje iz ljubavnog trougla sa crnom udovicom: Upozoravao sam da će ubiti ženin švaler
Copyright Printskrin/facebook

Deda Dejana Paunovića (33) slutio je da će mu supruga i ljubavnik ubiti unuka. Kaže, upozoravao ga je.

- Slađanin ljubavnik Srećko M. (25) je išao sa Dejanom u lov. Pričao sam mu da ne ide sa njim i da će ga ubiti. Unuk me nije poslušao, pričao mi je da se to neće dogoditi - teškim rečima priča deda Dejana, koji je preminuo 5. avgusta u zapaljenom automobilu, u navodnoj saobraćajnoj nesreći. 

Nakon više od dva meseca istrage, uhapšena je Slađana i osumnjičena da je naručila ubistvo supruga! Uhapšene su i ubice - švaler Srećko M. i njegov bratanac Milošem P. (17).

- Slađana je htela da se uda za ljubavnika, sigurno je zato Dejana i ubila. Koliko znam, četiri godine unazad je bila sa njim. Jadan moj unuk - priča neutešni deda.

Kako kaže, kada je Slađana bila trudna sa četvrtim detetom zvala je ljubavnika da ide sa njom na kontrole.

- Bila je trudna, nosila je devojčicu. Odlazila je na kontrole u Majdanpek sa ljubavnikom. Uvek se njemu javljala kad ima kontrolu i tražila da idu zajedno - dodaje deda.

Ističe i da je ljubavniku Srećku M. uhapšeni maloletnik bratanac.

- Oni su familija, ko zna šta se sve tu izdešavalo. To niko nikada neće znati. Moj Dejan se tog dana vraćao sa posla iz druge smene, oni su ga čekali i ubili. Ne znam šta će sada biti sa četvoro dece, bez oca i majke - rekao je deda.

Policijska istraga je utvrdila da su Srećko M. i tinejdžer 5. avgusta, po dogovoru sa Dejanovom suprugom Slađanom, koja ih je obaveštavala o kretanju muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali. Kada je prišao svom parkiranom automobilu, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Telo su ubacili u automobil i gurnuli sa puta. Vozilo se prevrnulo i zapalio. U prvi mah se mislilo da je Paunović poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ali, onda je pijani bratanac ispričao sve i još objasnio da je za učešće u bistvu dobio 100 evra i 5.000 dinara. Zločin se dogodio dan nakon što su Dejan i Slađana proslavili godišnjicu braka.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike