Ovo je ljubavnik crne udovice: Ubio Dejana, bio mu na sahrani i izmislio lažni profil i devojku da sakrije ljubavnu vezu (FOTO)

10.10.2023

16:01

0

Autor: Mi. S.

Srećko M. (25) objavio da je u vezi sa Milicom, kako bi sakrio da se viđa sa suprugom Dejana, koga je ubio

Ovo je ljubavnik crne udovice: Ubio Dejana, bio mu na sahrani i izmislio lažni profil i devojku da sakrije ljubavnu vezu (FOTO)
Srećko M. - Copyright Printscreen/FAcebook/Srecko M

Srećko M. (25) koji se sumnjiči da je sa maloletnim rođakom ubio Dejana Paunovića (33) iz Kolokočevca po nalogu njegove supruge i svoje ljubavnice Slađane P. (28), osim tragova ubistva pokušao je da zavara i tragove njihove ljubavne veze.

Srećko, Slađana i maloletnik se terete da su Dejana ubili 5. avgusta kada su ga, kako se sumnja, po njenom nalogu mladići presreli, pretukli nasmrt palicama, stavili u kola na mesto vozača, gurnuli automobil sa njegovim telom sa puta i zapalili ga.

Nameravali su da sve izgleda kao saobraćajna nesreća, ali je istina ipak isplivala na površinu dva meseca kasnije, najverovatnije kada je maloletnik progovorio o svemu sa meštanima sela.

Osim tragova ubistva, Srećko je pokušao da zavara i tragove svoje ljubavne afere sa Dejanovom suprugom Slađanom i tako na društvenim mrežama objavio da je u vezi sa izvesnom Milicom.

- Piše da je u emotivnoj vezi sa tom Milicom, ali ta devojka ne postoji. Fotografije na tom Fejsbuk profilu od te Milice je skinuo sa interneta i montirao njihove zajedničke slike u obliku srca. Vidi se da su slike fotomontaža - kaže sagovornik medija iz istrage.

Dodaje i da je na Milicin profil Srećko kačio i svoje fotografije.

- U želji da svi pomisle da Milica postoji i da se vole, on joj je ispod montiranih zajedničkih slika ostavljao komentare srca, a virtuelna Milica je odgovarala istim emotikonima. Takođe, na profil Milice kačio je i svoje fotografije, želeći da prikaže koliko ga Milica voli - dodaje on.

Meštani kažu "da se videlo iz aviona da Milica nije stvarna".

- Videlo se da su to slike neke devojke skinute sa interneta i da ta devojka uopšte nije iz Srbije. On je sigurno to sam napravio lažni profil, da isfingira da je u srećnoj vezi, da niko ne bi posumnjao da se švaleriše sa udatom Slađanom - pričaju zaprepašćeni meštani Klokočevca.

Kako su meštani ranije ispričali, ubijeni Dejan se ponekad i družio sa osumnjičenim Srećkom.

- Ja samo znam da se Dejan družio sa tim momkom. Koliko su bili bliski ne znam, ali su se družili dovoljno da ih ponekad vidimo da zajedno popiju piće, popričaju kad se sretnu - rekao je ranije meštanin.

Obdukcija Dejanovog tela inače nije rađena i on je sahranjen. Više javno tužilaštvo u Negotinu je naložilo ekshumaciju njegovog tela za 12. oktobar i da se uradi obdukcija kako bi se prikupilo što više dokaza.

- Srećko i maloletni pomoćnik priznali su delo i opisali kako se sve dogodilo, dok je Dejanova supruga bila izričita u tome da ona nema nikakve veze sa ubistvom niti sa dvojicom uhapšenih - rekao je izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike