Evo kako je reagovao Kostin otac na slike ubijenih đaka: Anđelko Aćimović izneo šokantne detalje

31.01.2024

11:13

1

Autor: 24sedam

Vladirmir Kecmanović samo misli na sebe

Evo kako je reagovao Kostin otac na slike ubijenih đaka: Anđelko Aćimović izneo šokantne detalje
Vladimir Kecmanović i Kosta - Copyright Printscreen/Youtube/doctor's office/24sedam

U Višem sudu u Beogradu juče je nastavljeno suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović, ocu i majci dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole.

Anđelko Aćimović, otac ubijene devojčice Angeline, ispričao je posle suđenja kako je Kostin otac reagovao kada je video slike ubijene dece koje su roditelji poređali na klupu na ulazu sudnice.

- Nije pokazao nikakvu žalost, čak ni suzu, ništa, ali je odmah pokazao žaljenje sebe i svoje porodice, da su oni žrtva, i apsolutno ga nije briga ni za stradalu decu, ni za roditelje, niti za njegovog sina. On je samo govorio o tome kako je njemu uništena porodica, što govori o njima u pravom svetlu - izjavio je Anđelko.

Pored oca i majke, optuženi su i vlasnik streljačkog kluba u kojem je dečak, kako se sumnja, učio da puca, Ratko Ivanović i instruktor Nemanja Marinković

Optužnicom Višeg tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud Vladimira Kemanovića osudi na 12 godina zatvora, a majku Miljanu na dve i po godine. Za vlasnika streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting" Ivanovića i instruktora predložena je kazna zatvora od po tri godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike